resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2037
    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oyuna hareket getirmiştir. bu adam kesinlikle aldığı para yüzünden eleştiriliyor. kendisi mâkul bir fiyata gelse şuan hakkında övgüler diziliyordu. emre çolak 2 gol atınca kral ilan edildiği günler geliyor o yüzden aklıma. bu adam kesinlikle maliyeti altında eziliyor. galatasaray'da ben bu durumu ilk defa görüyorum. bu zihniyeti genellikle fenerbahçelilerde görürdüm; "aldığı parayı karşılamıyor" tarzı bir argümanla eleştirmeyi yani.

    bu adam elinden geleni yapıyor, eski maçlardan birisinde bir pozisyonda kendisin savunmaya kadar muhteşem bir dribling yapmış ama ayağı kayınca rakibin orta yapmasına engel olamamıştı. sözlükte veya bir forumda "daha ayakta durmayı bile beceremiyor" tarzı bir yorum görmüştüm ki kanım dondu. yahu adam defansa kadar gelmiş görevi olmamasına rağmen sağ kanat futbolcusuna ikili pres yapıyor. bunu öveceğine bardağın boş tarafına bakman neden?

    bu adamın kalitesi ve yaptıkları belli, gelişime de açık. n'olur artık şu adamın arkasında durun. galatasaray armasını taşıyan, her zaman bununla gurur duyduğunu bas bas bağıran, elinden geleni yapan şu adamı azıcık savunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın