resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2610
    sol kanatta oynamasi halinde içeri katederek, arkasinda riera icin alan boşaltabilecek futbolcumuz. bayern'de sol iç oynadığı donemde en verimli zamani olduğunu en son sağir sultan duymuş. sol açıkta oynarsa daha efektif daha etkin olabileceği kanaatindeyim.

    en azından schalke maçında sol kanatta oynaması iyi olacaktır. zira schalke'nin sol beki kolasinac oldukça kuvvetli ve fiziği yerinde bir oyuncu. sağ bekleri uchida ise kolasinac'a kıyasla fiziksel açıdan hamit'in daha rahat üstesinden gelebileceği bir oyuncu. kolasinac'ın fiziği bu kadar iyi iken karşısında hamit'ten daha teknik ayaklarına daha hakim bir oyuncu olan amrabat'ın ya da baska bir oyuncunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. hamit'in yerine engin'in en azından bu maçta değerlendirilmesi fevkalede olurdu ancak görünen engin hem formsuz hem de istanbul'da kaldı bel ağrısı sebebiyle. dolayısıyla emre'den ziyade amrabat yukarıda belirttiğim fikir konusunda bir adım öne çıkıyor.

    tanımı tekrar yapalım schalke maçında sol kanatta değerlendirilmesi gereken futbolcumuz. schalke'nin hücum opsiyonlarını daha ziyade sağ kanatlarından farfan ve arkasındaki uchida ile kullandığı hususuna dikkat edersek savunma bağlamında hamit'in amrabat'tan daha verimli olacağı konusunda da herhalde birçok kişi hemfikir olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın