2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 269
    söylenecek bir şeyin kalmadığı maçtır. taktikler az çok belli. fatih terim basın toplantısında akılda kalan soruları net olarak cevapladı. sneijder, burak ve drogba sahaya sürülecek. büyük ihtimalle dany'nin yerine gökhan zan oynayacak. bu saniyeden sonra saat 21:45'i beklemek zorundayız. dakikalar geçmiyor. allah'ın izniyle aslanlarımız bu turu geçecek ve zafer yaşatacaklardır.

    allah yardımcıları olsun. galatasaray sinerjisini kalplerinde hissederler umarım...

    (bkz: fatih terim)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah dosta güven, düşmana korku salmanı, doğru zamanda doğru şekilde taktiksel değişim yapmanı, olabildiğince maksimum düzeyde konsantrasyona sahip olmanı, formunda olmanı, gol olduğunda arkana dönüp yedek kulübesinde olan bütün oyunculara hasan şaş'a, ümit davala'ya sarılmanı, o güzel yüreğin, o kocaman kalbinin hak ettiği çeyrek finali görmeni nasip etsin.

    amin.

    (bkz: hamit altıntop)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana ekstra motivasyon, ekstra kondisyon, ekstra güç versin. vurduğun şutlar değil direği, kaleyi bulsun. şayet kanatlardan gidersen allah sana orayı otoban yapmanı nasip etsin. allah kolasinac'ın gücünü düşürerek sana yol göstersin.

    amin.

    (bkz: umut bulut)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynaman halinde allah sana ekstra kondisyon, motivasyon, güç, kuvvet, dirilik, fırsatçılık, gol nasip etsin.

    amin.

    (bkz: nordin amrabat)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynaman halinde allah sana adrese teslim orta yapmayı, japon uchida'yı çalımlayarak geçmeyi, sıfıra doğru inmeyi, asist yapmayı, ekstra motivasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: gökhan zan)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynaman halinde allah sana kart görmemeyi, sağlam defans yapmayı, kademelere doğru zamanda girmeyi, semih ile iyi bir uyum sağlamayı, ekstra güç, motivasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: fernando muslera)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana var olan panterliğine panter katsın. allah sana gol yememeyi, %100 motivasyona, güce, kuvvete, konsantrasyona sahip olmayı ve hırs nasip etsin. allah sana doğru gelen her topu tutturmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: emmanuel eboue)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana sağ koridorda bildiğin otobandaymış gibi koşmanı, gelip gitmeyi, aralara kaçmayı, pozisyon üretmeyi, tehlikeli iç koşular yapmayı, hamit'le birlikte kolasinac ve bastos'u yabo dayı ile pazara göndermeyi, pazardan sana organik meyveler getirtmeyi hadi onu geçtim kaza, bela, sakatlık görmemeyi, ekstra güç ve konsantrasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: felipe melo)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynaman halinde allah sana geçen sene oynadığın performanstan sadece %70 olsa bile oynamanı, sağlam savunmayı, %999 konsantrasyon, motivasyon, dikine doğru koşarak tehlikeli kafa vuruşları veya içeri girmeler nasip etsin.

    amin.

    (bkz: semih kaya)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana sakatlık, kaza, bela görmemeyi, sağlam bir defans yapmayı, ekstra motivasyon, güç, kuvvet, konsantrasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: albert riera)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana çoğu maçta yaptığın gibi çalım atmayı, karşındaki rakibini pazara göndermeyi, farfan'ı delirtmeyi, nokta atışı şeklinde orta yapmanı, asist yapmanı hatta ve hatta gol atmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: emre çolak)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynaman halinde allah sana bakış açını değiştirmeyi, öz güven, geçen seneki performansa yakın bir performans, asist, güç, cesaret, asistler ve yerini bulan ortaları nasip etsin.

    amin.

    (bkz: burak yılmaz)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana %100 top kontrolü, %100 bitirici vuruş, %100 fırsatçılık, %110 kondisyon, %110 güç, cesaret, öz güven, gol, asist, kafa golü, sol ayakla gol, sağ ayakla gol nasip etsin.

    amin.

    (bkz: selçuk inan)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana frikikten gol atmayı, burak'tan tut muslera'ya kadar asist yapmanı, pas yüzde oranının fazla olmasını, öldürücü ara pasları atmanı, ekstra güce sahip olmanı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: wesley sneijder)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında kritik paslar ve kritik şutlar için allah sana ilham versin, yol göstersin. fizik kondisyonunun yanı sıra allah sana güç versin. boş alanlara doğru kaçmayı nasip etsin ve pasları almanı sağlatsın.

    amin.

    (bkz: didier drogba)

    bismillahirrahmanirrahim,

    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında allah sana yeni yaşında gol atmayı, gol attırmayı, dosta güven düşmana korku salmanı, hava toplarının hepsini indirmeyi, ver kaçlar da başarılı olmayı, eğer frikik kullanırsan gol atmanı, burak ile muhteşem bir uyum içerisinde olmanı, sneijder ve selçuk'un paslarını iyi değerlendirmeni nasip etsin.

    amin
App Store'dan indirin Google Play'den alın