• 208
    beni deli gibi sabırsızlandıran maçtır. uzun zamandır böyle birşey yaşamamıştım. resmen gün sayıyorum günlerdir. hatta gün saydığım günlerin sayısını bile saydım. 19.

    babamla aramız limoni uzun zamandır; 5-6 yıldır falan. ben küçük bir çocukken birlikte izlerdik şampiyonlar ligi maçlarımızı ştar tv verirken. bu sene de iç saha maçlarımızda stada gittiğim için rastgelememiştik bi türlü zaten lig tv'miz hiç olmadı. yani aramız limoni olduğundan beri hiç maç izleyemedik. yarın bu uzun süren hasret bitiyor ve evde baba-oğul ve her rakip atağında "hayır hayır hayır" diyen bir anne 3'lüsü şampiyonlar ligi maçı izlicez.

    neyse çekirdek ailemizin dışına çıkıp esas temamıza dönersek,

    sabırlı oynarsak istediğimiz sonucu alabilceğimiz maçtır. olabildiğince tempoyu kontrol edebilcek şekilde oynamamız gerek. bu sene, geçen seneki gibi yüksek tempoda oynayamadık bi türlü ve ilk maçta kontrolü rakibe verdiğimizde ve tempo yükseldiğinde çok zorlandık, kaldıramadık açıklar verdik kopuklar ortaya çıktı. en çok eleştirdiğim adam bu maçta en çok güvendiğim adam olucak; hamit altıntop herkes gibi ben de ondan gol bekliyorum, ama golden daha çok istekli ve arzulu oyununu hırsını göstermesini bekliyorum. kaptan selçuk inan olsa bile sahada hamit'in liderliği esas fark yaratıcak faktör olucaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın