• 166
    bu hafta şu hafta diye diye malesef mart ayının ortalarına geldik pek iyi top oynamıyoruz ve her hafta başı bu iş bu hafta biter demektende bıkmıyoruz. kendi elmizle böyle olmasını istedik ve son hafta son 10 dakikaya kadar hiç birşey kesin olmayacak. bir şekilde ayağa kalkmamızı ve yeniden güçlü hissetmemizi sağlayacak bir sonuç veya futbol lazım. görünen o ki fikstür avantajı olarakta fenerbahçe'nin biraz daha avnatjalı olduğunu söylemek lazım bizim kayseri, antep ve karabük deplasmanlarında nasıl kazanacağımıza dair en ufak bi fikrim yok özellikle 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçı sonrası daha da yok. iç saha da ibb, mersin, elazığ ve sivas maçlarının ibb ve mersin olanı dışındakiler de sakat.

    fenerbahçe'ye bakarsak deplasmanlarda daha iyiler ve istediklerini daha rahat alıyorlar. antalya, ordu normalde zor deplasmanlar ama şu an ikiside mental olarak çökmüş durumda belki ordu birza daha zorlayabilir. diğer 2 deplasman ibb ve gençler ise şu an için deplasman bile değil gibi gençlerbirliği'nin oynadığı futbol ortada o zamana kadar daha da rahatlayacaklar ve mücadele edemeyeceklerdir. içeride ki akhisar, kayseri ve eskişehir maçlarında belki es es fenerden puan alabilir diğerlerinin şansı olduğunu düşünmüyorum.

    kısacası o kadar ince bir çizgi var ki gs ile fb'den biri şampiyon diğeri 3. olacak. beşiktaş ligi 2.bitirecek gibime geliyor. yani müneccim görmedim hayatımda ama beşiktaş daha stressiz olacağından bir şekilde 2. olacaktır. şampiyon olamayan çöker gibi. umarım yeniden bir güç sağlarız ve adımızın olduğu yerdeki umudu görürüz. bu sezonu 25. hafta itibariyle bu telaşa getiren galatasaray ise düzeltende galatasaray olacaktır umarım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın