• 162
    son 9 haftasına girilirken kalan maçlarımızın;

    kayserispor (d)
    ibb
    mersin idman yurdu
    karabükspor (d)
    elazığspor
    gaziantepspor (d)
    sivasspor
    fenerbahçe (d)
    trabzonspor

    şeklinde olduğu sezondur.

    9'da kaç yapacağımızı hem kendi performansımız, hem de şampiyonlar ligindeki durumumuz belirleyecek. bu sezon takımımızın istisnasız tüm büyük maçlarda büyük top oynadığını ve doğal olarak da büyük bir ihtimalle galip geldiğini düşünürsek oldukça kritik olan son iki haftada eğer işin içinde şampiyonluk varsa puan kaybı yaşamayız diye düşünüyorum.

    aklımızı başımıza devşirdiğimiz müddetçe-ki büyük maçlarda hep devşiriyoruz-bu ligde yenemediğimiz takım yok. o yüzden saçma sapan puan kayıplarına rağmen bizi takip eden takımlara karşı bire birde daima üstünlük kurduğumuz için halen lideriz.

    her ne kadar yükselişe geçmiş takımlar olsa da zemin dışında içerideki maçlarda avantaj tamamen bizim elimizde. klasik topumuzu oynarsak 3 puan almak sorun olmaz. iç sahadaki maçların hepsini kazanacağız diye bir iddiam yok ama normal şartlarda olması gereken bu çünkü puan kaybı için ya bile bile kabız top oynamamız, ya da çok iyi oynamamıza rağmen ekstra şanssız olmamız gerek ki bu sezonluk kotası doldu bence bu ikincinin... o yüzden de fatih terim'e, hatta ünal aysal'a futbolcularımızı motive etmek ve konstanstrasyonu sağlamak hususunda büyük işler düşüyor.

    diğer deplasman maçlarında ise son haftalarda ciddi bir ivme yakalamış olan kayserispor bizi en çok zorlayacak takım görünümünde ama unutulmasın ki ligimize göre pozitif sayılabilecek bir futbol oynuyorlar. eğer bize karşı kapanmazlar ise, biz de normal oyun karakterimizi sahaya yansıtırsak şans bizden yana olur.

    gaziantep düşme hattında, bize karşı evlerinde büyük bir gazla oynamalarını bekliyorum, oynarlarsa işimize gelir, oynamazlarsa deplasmandaki antep kilidini açmak biraz zor olabilir. karabükspor ise ligin ne akan ne kokan ama büyük maçlarda coşan vasat takımı oldu çıktı. büyük takımlara karşı deplasmanda daha başarılı bir oyun ortaya koydular, kendi evlerinde formsuzlar, maç günü yaklaşınca uzun uzun analizi de yapılır.

    işin ucunda şampiyonluk varsa şu deplasmanlarda da işini bil artık. sözün bittiği yerdeyiz, fikstür ortada, kupa orada...
App Store'dan indirin Google Play'den alın