resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1988
    sene basinda transferine en cok sevinenlerden biriydim. kendisini tribunden canli olarak seyretmisligim de vardi ve inanilmaz umutluydum. ama gun gectikce performansi kotuye gittikce benim gibi ondan hala umudu olanlari da maalesef umutsuzluga dusurmeye basliyor.

    amrabat hem bize karsi oynadigi maclarda hem de diger maclarda cok guclu, cok hizli ve calim repertuari cok genis bir oyuncuydu. ama bu seneki performanslarina bakiyorum; o yaraticiligindan, calimlarindan bize cok az kesitler sunabildi. hele ki su son macta (bkz: 8 mart 2013 galatasaray genclerbirligi maci) karsisindaki sag bek tam kendisine gore iken onu bile dogru durust gecememesi beni gercekten hem cok sasirtti hem de cok uzdu.

    serkan kurtulus gibi hic begenmedigim bir oyuncu olan gokhan unal'i zamaninda kahraman yapan (bkz: 26 subat 2011 istanbul bb spor galatasaray maci) bir sag beke ustunluk saglayamiyorsan gercekten ciddi bir sorun var demektir.

    ama yine de umidim suruyor. fatih hoca'nin da inandigi adamlarin harcanmasina kolay kolay izin vermedigini bilmek icimi rahatlatiyor. insallah amrabat da performansini bir an once arttirir , kendini ispatlar ve transferinde emegi olanlarin ve ona hala inananlarin yuzunu kara cikarmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın