• 19
    saçma bir kavram. yabancı hayranlığı diye bir olay yoktur. iyi futbolcuya hayranlık duymak vardır. arkadaşım sneijder, drogba gibi karakteri ve yetenekleri dünya çapında adamlar almışın, bırakalım, azıcık tadını çıkaralım, sabır gösterelim. adamların kalitesini, katkısını sorgulamak şimdiden olmaz, bunu söylüyoruz ve yabancı hayranı damgası yiyiyoruz.

    mesela burak yılmaz. kimse tek bir laf diyemez. ağzına kürekle vururum diyenin. eğer bir oyuncu çalışkan ise burak gibi, hayranlık duyulur. örneğin selçuk inan, örneğin semih kaya. sneijder'den de, drogba'dan da çok severim bu adamları. olayı pasaport üzerinden değerlendirmemek lazım.

    almayalım yabancı oyuncu tamam, anadolu takımlarını zengin mi edelim amk, alper potuk, erkan zengin, serdar aziz gibi vasat adamlara milyon eurolar mı verelim. al işte sercan yıldırım, yiğit gökoğlan. bu kadar büyütmeyin arkadaş bu ülkenin futbolcularını. en iyileri zaten bünyemizde, ötesi yok. selçuk, semih, burak, umut, hamit. hepsi bu amk. daha iyisi malesef yok. acı ama gerçek.

    futbolcunun pasaportu olmaz arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın