resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2592
    geldiğinden şu güne dek mahalle baskısına maruz kaldığını düşündüğüm yıldız futbulcudur.

    sen türkiye ligindesin, kadrondaki oyuncular belli, oyun potansiyelleri belli, elinde dünya çapında yaratıcılık yetenekleri üst düzey bir oyuncun var ve sen onu gol atman gereken dakikalarda oyundan alıyorsun.

    sen sneijder'ı oyundan alıp umut veya amrabat'ı oyuna sokarak sonuca en fazla bir kere gidersin, çünkü eşyanın tabiatına aykırı bu. sneijder takıma katkı potansiyeli olarak senin en kıymetli 2-3 oyuncundan biri... öyle bir yedek kadron olur ki, sneijder çıkar kaka girer kimse birşey diyemez ama, sen sneijder'i her maçta çıkarıp yerine aldığın hangi oyuncudan verim sağladın bugüne kadar? kötü gününde olsa bile adam futbolu, nerede ne yapacağını biliyor. futbol zekası takım ortalamasının çok üzerinde. yani oyun sıkıştığı zaman çare üretecek kafa bu adamda var.

    bizde öyle bir medya var ki, adam iyi oynasa da kötü oynasa da, psikolojik hareket yapıyorlar üzerinden. oyundan çıksın da, eleştirelim diye pusuda bekliyorlar. üstelik bırakın rakip takım taraftarlarını, galatasaraylıların bile buna çanak tutması esas şaşılacak durum. sneijder bu arkadaşlar!

    hani diyorduk ya "hagi, 40 metereden bi çakar, sistem mistem kalmaz." işte öyle bir adam bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın