resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2585
    9 mart 2012 galatasaray antremani sirasinda basina yaptigi aciklama ile 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçında oyundan alinmasinin fatih terim ile aralarinda sorun oldugunu veyahut olusturdugunu kesin bir dille yalanlamis ve o dakikada oyunda cikmasinin belki de 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçı icin daha hayırli (evet mert hayırli dedi) oldugunu soylemistir.

    oyundan cikarken gosterdigi tepkinin ise sadece kendisine* gosterdigi bir tepki oldugunu, takima daha cok vermek istedigini ve sahada bir sure daha kalmak istedigi icin yine "kendine" sinirlendigini soylemistir. daha bir dolu seyler soyledi ama isin ozeti budur.

    he bir de kendimi tekrarlamamak icin gidip mert çetin basligina yazmayacagim, ama sezon sonu gonderilecekler listesinde benim icin bir nomerodur. resmen cevirmiyor, katlediyor, yorumluyor, ekliyor. guzel galatasarayli, iyi cocuk da, ben de iyiyim amk, mertten daha iyi galatasarliyim belki de, ondan hem nitelik hem nicelik olarak daha cok dil biliyorum hem de, gidip basliyim yarın o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın