resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1969
    ne savunmaya yardım eder, ne kendi kanadından atak yapan rakibi kovalar, ne düzgün şut çeker, ne verkaç yapar kısacası ne işe yarar çözemediğim futbolcumuz. adam önüne top istiyor sürekli. önüne bırakıcan, rakipte önünde olmayacak ki sıfıra insin.

    ama karşısına herhangi bir rakip bek/kanat oyuncusu çıktı mı, çalım atmaya veya sıfıra inmeye tenezzül bile etmez. adam mı çıktı karşına, çek topu sağa doldur içeriye anasını satim. ne de olsa burak var içerde illa ki topa dokunur. dokunmazsa da dönen topu artık o sırada kim varsa selçuk'tu, riera'ydı, hamit'ti, sneijder'di falan kovalar.

    çalım atmak yok, rakibi kovalamak yok, şut desen berbat, duran top desen yok, şöyle keskin bir sert orta veya muz orta desen kim kaybetmiş ki amrabat bulsun. ee hocam ne işe yararsın sen? bu adama iyi deyip içeriye doldurduğu topları ortadan sayanlar var. iyide abicim bizde zaten öyle 3 tane adam var. aydın'la bile başlasak yemin ederim bundan daha verimli olur sol kanatta. işin özü şudur ki galatasaray'ın kimyasına uymadı kendisi. bugün ilk yarı şırıl şırıl akan sol kanadın ve orta sahanın kendisinin oyuna dahil olması ile nasıl durulduğunu gördük.

    umarım ki aynı hata schalke ve diğer lig maçlarında tekrarlanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın