• 158
    bu sezon ligin ilk 4 sırasındaki takımların bu kadar az puan toplamasının nedeni için iki tane şık öne sürüyoruz ya;
    ilki, büyük takımlar güç kaybetti.
    ikincisi, anadolu takımları güçlendi.

    bence sebep tam olarak ikisi de değil. büyük diye addedilen takımların bu sezon* bu kadar az puan toplamasının nedeni anadolu takımlarının hemen hemen hepsinin yerli teknik adamlarla çalışması. bence..

    hikmet karaman sabri'nin üst üste iki iyi orta açamayacağını, gökhan zan'ın barac gibi kalıbının adamı olmadığını biliyor. ama skibbe bunu, erdem özgenç'in nasıl bir sağ bek olduğunu bilmiyordu. yedek bıraktığı ahmet ilhan bugün a milli takım oyuncusu. ligin son sıralarında devrettiği karabük'ün neler yaptığı herkesin malumu.

    yarın bir gün la liga gibi tüm dümyanın takip ettiği bir lig olursun o zaman başka. bugün hepimiz real madrid'in 24 kişilik kadrosunu biliyoruz di mi? hani ben bugün real'in başına gitsem arbeola'nın sol bekte de oynadığını bilerek giderim. o yüzden yabancı olmamın pek bir sakıncası olmaz. ama karol pecze'nin karabükspor'a gelmesi sıkıntı oluyor(du).

    ama artık anadolu kulüpleri akıllandı ve hemen hemen hepsinin başında yerli teknik adam var. lig liderinin, lig ikincisinin puanlarının bu kadar düşük olmasının sebebi de bence bu.

    getir karabükspor'un başına skibbe'yi, getir sivasspor'un başına pecze'yi, getir antep'in başına koçeyro'yu, lig liderinin gene 85 puanı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın