2012-13 Türkiye Süper Lig 25.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
0 - 1
  • 84
    takimimizin kendisine karsi mucadele edecegi mac olacak.

    zira galatasaray'i (yonetim olsun, teknik ekip olsun, her kimse artik...) gecen seneki takimi bu seneki takim haline getiren de galatasaray'in ta kendisi.

    gecen seneki takim neydi? takim gibi takimdi iste. birlikte savunma ve hucum yapiyordu. yardimlasiyordu. sonuna kadar mucadele ediyordu. belli bir kadrosu, ilk 11i, dizilisi ve futbol anlayisi vardi. elmander'in basi yariliyordu. semih tekmeye kafa uzatiyordu. melo hirsindan topu yiyordu. engin dalagi patlayana kadar kosuyordu. taraftar olarak 35lik necati'nin bile o gunku durumda buyuk transfer oldugunu anlayacak kadar olaya vakif olmustuk. yenilsek bile takimi ayakta alkisliyorduk.

    bu seneki takim ne? bir grup oyuncu. savunmacisi ayri telden, hucumcusu ayri telden caliyor. yardimlasma yok. kadro, ilk 11, dizilis birakin her maci macin her devresinde bile degisiyor. eboue nerde, sahada ama, nerde? melo her hafta cezali. yanlis, abartili, ihtiyac dahi duyulmayan transferleri matah bir sey sandik, bindik bir gemiye. diger yandan takimin sol beki alarm veriyor, yalnizca 3 stoper var, onlar da ufak ufak sakatlanmaya basladi. gelen dunya yildizlari formsuzlar, hazir degiller, olsalar da savunma yapmiyorlar. futbol anlayisi altust olmus, 10 numara sahada, pivot forvete toplar sisiyor. takim savunmasi diye bir sey zaten yok. kazandigimizda bile takimi icten alkislayamiyoruz.

    ben bu maci izlemedim. zira daha oynanmadi. galatasaray kazanir, kaybeder, pek de umrumda degil, inanir misiniz?

    biz yarin belki kazaniriz ama aslinda yenildik bile. gelecegimizi cope attik bile.
    2000'de oldugu gibi, 2008'de oldugu gibi, yine, galatasaray'a yenildik. kibirimize yenildik bile.

    bir daha deniyecegiz, zamanla. cok daha zor olacak ama... biz taraftariz. orada olacagiz...

    ***

    skor tahmini? 5-0 olsun. sizi mi kiracagim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın