resim
Marcio Rafael Ferreira de Souza
Takım:São Paulo
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 17
    bayern'de bu sezon pek düzenli forma şansı bulamıyor. sağ bekte philipp lahm'ı kesecek hali yok zaten. sol bekteki david alaba isimli arkadaşın henüz 22 milyon euro'luk bonservis bedeli yaptıracak bir icraatını görmediysek de, bayern'in gelecek için kendisinden ümitli olduğu ortada. alaba çıkarsa rafinha sağ beke geçip, lahm sol beki devralıyor.

    27 yaş gibi en yüksek randımanla oynanacak yaşta, bayern'de dahi olsa rotasyon oyuncusu olmak istemeyecektir. sözleşmesi 2014 haziranında bitiyor, bonservis bedeli pek ahım-şahım değil, bayern'e de öyle 20-25 milyona gelmemiş. eğer eboue'nin paris saint-germain hikayesi doğru idiyse ya da 5 ila 7.5 arası bir meblağı gözden çıkaran herhangi bir talibi varsa; ondan gelecek parayı bu arkadaşa yatırmaya değer.

    sadece 4-1-2-1-2 gibi kanadın neredeyse komple beke emanet edildiği dizilişe değil, 4-3-3'e de gereken arı bek kendisidir. her 4-3-3 girişimimizde ileri üçlünün "kanat forvet" denilen parçalarını hayalimizde yaşatıp, fiilen 4-2-3-1 gibi bir şey oynuyoruz. bunda da şaşılacak bir şey yok, çünkü hücum ve defans arasında mekik dokuyarak topu kanattan tek başına 3. bölgeye taşıyabilen çalışkan, dinamik bekler olmadan, kanat forvet oyuncuları kanada, taç çizgisine inmek zorunda kalırlar.

    eboue'de bunu yapacak teknik ve pozisyon bilgisi var, sürat yok. sabri'de sürat var, geri kalan hiç bir şey yok. dany'nin süratli olduğunu biliyoruz, ama ayağında topla ne kadar süratli, dengeli onu görme fırsatımız olmadı galatasaray forması ile. rafinha'da gerekenlerin hepsinin mevcut olduğuna, sanıyorum bütün sözlük yazarları katılacaktır; şampiyonlar ligi'nde alınacak iyi sonuçlar + önümüzdeki sezon direkt katılım ile transferi ihtimali bana çok da uçuk gelmedi, bilmiyorum siz ne düşünürsünüz. sol bek için teknik heyet carlinhos'u izlemiş, ben youtube videoları haricinde hiç bir şey bilmiyorum adamın hakkında. ama eğer carlinhos da bu familyadansa; 4-3-1-2, 4-1-2-1-2, 4-3-3 ve hatta (hani olmaz ya) 3-5-2'yi bile rahatlıkla oynar bizim kadro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın