resim
Batuhan Karadeniz
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 60
    yetenekli türk futbolcusu. 100 lerce vardir. onemli olan saglam karaktere sahip olabilmek ve istikrar saglayabilmektir. egitim onemlidir. maalesef ülkemizde bir suru genc yetenek parayi gorunce sapitmaktadir. onun icin parmakla sayilabilecek kadar kaliteli oyuncumuz var. bir futbolcu bir mac sayesinde herkes tarafindan taninabilme potansiyeline sahiptir. bu sporcunun yasida genc olduguna gore muhtemelen bazi zevkleri tadamamis, hayata yeni baslamis, bazi seyleri yeni ogrenmeye baslamistir. birdenbire önüne serilen paralar ve ona yapisan kadinlar sayesinde bu kisi karaktersiz hareketler sergileyebilmektedir. hayati yeni yeni ögrenmeye baslamasina ragmen kendini frenleyenler basarili olacaktir. hersey tadinda olmalidir. yapilan hatalardan ders alinmalidir.
    eger batuhan karadeniz isimli genc yetenek kafasini kullanirsa istedigi yere ulasabilir. 1 - 2 hataya tamam dersin, genctir dersin, fakat devamli yapiyorsa bu sporculuk degildir. öyle bir damga yer ki hicbir kulup bu adam sorunlu diye ilgilenmez. 2.ligte topunu oynar. yanindakiler ise coktan ucmustur..

    bu kadar basit, bazi seylerin degerini bilmesi gereken bir futbolcu. cok konusmasin sahada konussun. sahada topunu oynasin. insanlarin karsisina, gece kulubu ve kari kiz haberleriyle cikmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın