resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2537
    algılamakta güçlük çektiğiniz ya da görmezden geldiğiniz şey şu arkadaşlar: burada kimse sneijder'e kötü futbolcu demiyor. gerek yoktu diyor. bazen çok vasat bir isim, iyi transfer olabilir. bazen de dünyanın en iyi futbolcusunu alırsın, takımın amına koyup gider.

    olcay şahan mı, quaresma mı? dünyanın her yerinde quaresma. ama olcay daha iyi transfer işte, gördük. görüyoruz.

    drogba'nın transferini kalite yükseltimi olarak anlamlandırabilirim. bir sistem var ve drogba bu sistemdeki kimi elemanlarından daha iyi. tamam. olur bu. olur yani.

    ama sneijder olayı farklı. sneijder yapı bozan bir transfer. mevcut sisteme hizmet eder mi? edemez. hadi sneijder için sistem değiştirdin, 4-3-1-2'ye döndün. dönemezsin ya döndün diyelim. e bu sefer sol bek lazım. bu sistem safkan bir sol bek ister çünkü. okan lazım, emre lazım. bunlar var mı senin takımında? yok.
    4-2-3-1'e dönsen bu sefer de nurtopu gibi bir burak-drogba sorunun oluyor.

    sen çok iyi bir sol bek al, çok iyi sol iç al, vidal gibi bir orta saha edin..sonra sneijder'i alıp 4-3-1-2'ye dön ve sneijder iyi transfer olsun. ama bu şekilde takımın defolarını ortaya çıkaran ve sistem kaosuna sebebiyet veren bir adam olmaktan öteye gidemiyor maalesef.

    tekrar söylüyorum, drogba'nın transferini anlamlandırabilirsin. ama sneijder'in transferiyle florya'ya bomba atılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın