• 364
    takim gibi takimdir. basinda da adam gibi adam vardir. avrupa'da futbol oynayan takimdir. barcelona'yi art arda yenen real'i kirmizi karta kadar durdurdu, kendi oyununu da oynadi. ferguson varken mourinho'ya bok yemek duser. kimse kusura bakmasin. hani bir deyim var ya, topu rakibe bilerek vermek diye. bunu galatasaray veya herhangi bir turk takimi yapsa, 10 dakikada gol yer. ama ferguson oyle bir oyun oynatiyor ki, rakip yuzde 65 ile oynamasina ragmen pozisyon uretemiyor, ustelik manchester pozisyon uretiyor. halbuki kontra atak futbolunu en iyi oynayan, buna musait en iyi oyunculara sahip olan takim real madrid.

    futboldan harbiden anlamayan adamlar kalkar ferguson'i "neden rooney yoktu, 40 yasindaki giggs oynar mi yeaa" diye elestirir. neden? cunku manchester kaybetmistir. oysa kirmizi karta kadar sahadaki herkes catir catir oynadi. 1-0 one de gecmislerdi. kazandiklari taktirde "vay be giggs'e bak, 40 yasinda hala oynuyor herif" diyecekler simdi bu yuzden elestiriyor. skora gore yazi yazmak cok kolay. kirmizi kart gormelerine ragmen yine pozisyon uretmeyi basardi manchester. kirmizi kart olmasa, real'in oradan maci cevirecek gucu olsa da, bence yuzde 20'den fazla degildi.

    sozlukteki anti-unitedciliga da anlam veremiyorum. bizim macta karar veren hakemdi, manchester degil. ne yani, ferguson mac sonu mourinho'ya kufur edip, ronaldo'ya ayakkabisini mi firlatsin? su cocuksu sacmaliklari bir kenara birakin arkadas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın