resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 657
    son 1 yildir uber bir sekilde issiz oldugum icin telegol ve beyaz futbol gibi programlari hic olmadigi kadar takip ettim. biliyorum gayet ezik bir durum ancak yapacak bir sey yok simdilik. motto'm da 'keep your friends close and your enemies closer'!

    buraya bircok kisi bir seyler yazdi iki program ve karaktersizlikleri yuzunden falan ama 3 mart 2013'deki beyaz futbol programinda ahmet cakar ve iki yuzlulugunu tekrar ve tekrar gordum soyle ki;

    24 subat 2013 galatasaray orduspor maci'ndaki hakem triosunu o haftaki programinda olesiye overken, 3 mart 2013 besiktas fenerbahce maci'ndaki hakemi yerin dibine sokmustur. gecen haftaki macin hakemini, butun hatalarini gore gore sonuna kadar savunup kimselere ezdirmezsen, dun butun mac boyunca tek hata yapan mete kalvavan'i neden linc etmeye giristi cok merak ediyorum.

    yanlis bilmiyorsam kulubumuz cakar'a karsi bir dava kazanmis ve yuklu miktarda tazminat alacakmis. buna kizip yapiyorsa bu yaptiklarini amenna, hazimsizliktir der gecerim. ancak genc bir hakemin, hem de kendisi bir eski hakemken, kaderiyle nasil boyle oynar; karsisindakiler nasil olur da cikip tek kelime etmez anlamakta gucluk cekiyorum. yine soyle ki;

    mete kalkavan fener'in golunu ofsayt gerekcesi ile iptal etmis. vay anam. yoksa fener 2-0 one gecermis de sonrasini kimse bilemezmis. ulan bir kisi de cikip demiyor ki fener ilk golunu zaten iptal edilen golden hemen sonra buldu ve golu atar atmaz geriye cekildi. sonrasinda ise ikinci gol icin dogru durust atak bile yapmadi ilk yarida. nasil isliyor bunlarin kafasi cidden bilmiyorum.

    el birligi ile * fenerbahce'yi parcalamak istiyorlar diyecek kadar ileriye gitmistir dunku macla ilgili. * sovecegime guluyorum artik.

    edit: ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın