resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1152
    tomas ujfalusi'nin, gstv'de yayınlanan ''big chief tomas'' programında yaptığı açıklamalar:

    bir an önce takımla çalışmaya geri dönmek istiyordum kendimi iyi de hissediyordum. şubat’ın ilk haftası gibi dönecektim ama ikinci sakatlığımdan dolayı bu süre uzadı. şu anda bir an önce takıma dönmek istiyorum daha da iyi hissediyorum kendimi ve çalışmalarıma devam ediyorum. dizimin reaksiyonuyla ilgili tedavilerim devam ediyor. dizimden gelecek reaksiyona göre ne zaman sahalara döneceğim belli olacak. bence haftaya koşulara başlarım. şu anda daha fazla egzersiz yapmaya başladım dizimi biraz daha zorluyorum. haftaya da koşulara başlarım. ama uzun bir zamandır sahalara dönmek istiyorum bunu sürekli söylüyorum.

    orduspor mücadelesi herkesin bence zevk aldığı bir maç oldu. 2-0 geriye düşüyorsunuz 2. yarı hırsınızla oyun bambaşka bir hal alıyor. bu da tabi ki bütün galatasaraylıların görmek istediği galatasaray. ben de inanılmaz mutlu oldum böyle bir geri dönüşe.

    zor bir maç bizi bekliyor. schalke’nin burada gösterdiği performans gayet iyiydi. çünkü daha önceki maçlara bakıyorsunuz bize oynadıkları başka bir oyundu. buradan iyi bir sonuçla ayrıldılar. türk taraftarların desteği orada mutlaka yanımızda olacak. biz de çok dikkatli oynayacağız. skora bakılırsa bir gol bulmamız gerekiyor. kendi karakterimizi sahaya koyup önde basan, soğukkanlı galatasaray’ı göstermeliyiz. buradaki maçta bazı pozisyonlara girdiler. atak yaparken defansı ihmal etmemeniz gerekiyor.

    hem drogba hem sneijder kendi mevkilerinde dünyada en üst seviyede. takımımıza olan katkıları inanılmaz. bu da ilerleyen günlerde kendisini daha iyi gösterecektir. umarım ikisinin de katkısıyla schalke’yi geçip şampiyonluk yolunda bize destek olacaklardır. burak beklentilerin büyük olduğu bir forvet. gol kralı olarak geldi. ama her maçta beklentilere fazlasıyla cevap veriyor. çok çok önemli bir futbolcu çok yardımcı oluyor bize. formayı vermeden önce aramızda bir konuşma geçmişti. ona bu formayla beraber geçen sene gösterdiğin başarıyı burada da gösterirsin tekrardan aynı şekilde gösterirsin tarzı bir konuşma geçmişti. sahada olduğumuz sırada ilk burak’ı sonra bütün takımı destekleyerek onların başarılarıyla mutlu oluyorum. katkısı kesinlikle göz ardı edilemez. drogba’da çok önemli ve tecrübeli bir forvet. burak da mutlaka ondan birçok şey öğrenecektir. onun yardımıyla beraber daha iyi noktalara gelecektir. burada bir de değinilmesi geren bir sneijder gerçeği var. çünkü forvet arkası oynuyor ve çok önemli final pasları atan bir oyuncu. selçuk da çok kaliteli final paslarına sahip bir oyuncu. ikisi burak’ın performanslarında önemli rol oynayacaktır.

    şampiyonluk yolunda çok önemli adımlar atıyoruz. her geçen hafta daha fazlasını vermemiz gerekiyor. biraz daha fedakarlıkla ve özveriyle oynamamız gerekiyor. çünkü çok daha zor haftalar bizi bekliyor.mesela bu haftaya baktığımız zaman eskişehir deplasmanı var. eskişehirspor kendi evinde çok iyi oynayan bir takım. bizim oraya gidip 3 puanla dönmemiz gerekiyor. çünkü diğer taraftan da rakiplerimizin birbiriyle oynayacağı bir maç var. biri ya da ikisi puan kaybedebilir. onun için eskişehirspor’u yenerek bunun avantajını kullanmalıyız. şampiyonlar ligi’yle ilgili aslında gelecekle ilgili bu tür tahminler yapmak doğru değil. aslında çok fazla sevmediğim yorumlar. çünkü önümüzde oynayacağımız bir schalke maçı var. almanya’da bizi zorlu bir atmosfer bekliyor. ama futbolda her şey gerçekleşebiliyor. son noktaya kadar gidebiliriz bu kapasitemiz var ama fazla konuşmamakta da fayda var bence.

    milan baros benim en iyi arkadaşlarımdan biri ve kendisiyle de burada oynamaktan çok mutluluk duydum. devamlı vakit geçirdiğim biriydi. gittiğine hem ben hem de kendisi üzüldü. galatasaray’da oynadığı yıllar boyunca büyük hizmetlerde bulunmuş bit futbolcu ama futbolda bu tip şeyler olabiliyor. bunu ikimiz de olgun bir şekilde karşıladık. kendisi banik ostrava’ya gitti ve 6-7 ay sonra oynama şansı yakaladı. oradaki amacı takımının ikinci lige düşmesini engellemek.elinden geleni yapacağından en ufak bir şüphem yok.. ama buradan en iyi anılarla ayrıldı buradan. galatasaray taraftarı onu hep attığı gollerle anacaktır.

    şu anda kitabımla ilgili önemli girişimlerde bulunuyorum. konuştuğumuz bazı yayın evleri var. birkaç gün içinde menajerim buraya gelecek ve o geldikten sonra somut adımlar atılabilir diye düşünüyorum. bende bir an önce kitabımın türkçe olarak yayınlanmasını istiyorum. 3 haftadır süregelen bir facebook sayfam var. taraftarın da ilgisi başladı bana. türkçe yazıyorlar ama onları anlamak biraz zor oluyor. yardım alarak çeviriyorum, cevap veriyorum. bu sayfada tuncay şen’in de çok büyük bir katkısı var. ‘’big chief tomas’’ programlarımı da buraya yükleyeceğim.

    eboue’nin taktığı lakaplar oluyor. bu stille beraber ‘’leonardo di caprio’’ diyor bana. bunu baros’la birlikte karar verdik. mayıs’ın ilk haftasına kadar o da kesmeyecek ben de sakallarımı kesmeyeceğim. her zaman baros’la birlikte geliyor bu tip kararlar. mayıs’ın ilk haftasında inşallah şampiyonlukla keseriz.

    tomas ujfalusi
App Store'dan indirin Google Play'den alın