resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 393
    canımız ciğerimiz selçuk inan'ın manisasporda oynadığı dönemi düşünelim. o dönem de iyiydi. ama trabzonspora gelene kadar, bir üst seviyeye çıkana kadar hakkında ne kadar konuşuluyordu? geleceği parlak olma konusunda alper ile genç selçuk'umuzu karşılaştıralım.

    o dönem hakkında ne kadar konuşulduğuna bakalım (geleceği parlak, iyi oyuncu olan adam kendi hakkında bişeyler söylettirir insanlara sonuçta)
    http://www.eksisozluk.com/...p?t=sel%C3%A7uk+inan

    trabzonspora gidene, 23-24 yaşına gelene kadar hakkında 1 sayfa yazılmamış.

    şunu demek istiyorum. kendisini şu an çok beğenmeyenler için bile, transferi alınabilecek güzel bir risk olmalı. bu adam yanında mehmet güven ve hürriyet varken kendini ne kadar geliştirir? yanında melo ve selçuk inan varken ne kadar geliştirir?

    çok genç, ikili mücadelelerden kaçmıyor, çok koşuyor, sert oynuyor (bkz: 22 ocak 2012 eskişehirspor galatasaray maçı), dikine çok iyi gidiyor, ayaklarına hakim. geri kalan herşey için ise selçuk inan. onunla oynadıkça kendisini baya baya geliştirir. ayrıca biz de 4-3-1-2' yi oynayabilecek bir orta saha üçlüsüne kavuşuruz. çok aşırı fazla para istemedikleri sürece almamız gerekiyor bence.

    2 mart 2013 eskişehirspor galatasaray maçı' nda stres yaşamadan bir galibiyet alalım ve bi yandan da onu izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın