• 10
    galatasaray camiasının topluca pasifliğidir. yönetimin geleli şurada iki yıl olmuş ne lobisi olacak? üstelik şu federasyon ve kurullarında.

    hani derler ya amerika için; sadece baştaki değişiyor politikaları hep aynı. galatasaray öyle yönetilmeli işte.

    herkesin hatası var bu pasiflikte. sürekli nonyvspor diye ağlıyorlar burada sonra bakıyorsun sabah akşam ntvspor izliyor taraftar. ne hükmün olacak o zaman? bu iş topyekün mücadeledir. kongre üyesi adam iş yaptıkları adamlar üzerindeki baskıyı kuracak, taraftar ekonomik gücünü, yönetim yaptırım gücünü. ama biz hiç birini yapmıyoruz. o yüzden sadece yönetime yıkılmaz bu iş. taraftar kamuoyu baskısı yaratabiliyor mu sosyal üzerinden? yok. ama lafa gelince hepimiz aslanız kaplanı amk.

    o yüzden tüm camia birlikte hareket etmeli. mesela bizde şu var olaylar büyür biz deriz ama bi şey olmasın alttan alalım sineye çekelim. yok amk. olayları biz büyütelim. biz tavrımızı ortaya koyalım. taraftar ve ekonomik güç bizim elimizde. karşı taraf bizi alttan alsın. krizi tırmandırmazsan bu böyle devam eder. kimse galatasaray'ı karşısına alamaz. olayları biz büyütmezsek karşı taraf geri adım atmaz. biz filiz çimenler bizm ayağımızın altında. kendimizi çimen yerine koyma huyundan vazgeçelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın