resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1721
    12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçındaki hareketinden dolayı kendisine 11 resmi müsabakadan men cezası verilmiştir sadece. antreman yapma, kendine bakma gibi konularda herhangi bir yaptırım uygulanmamıştır. aradan geçen 3 ayı full-time yatış olarak geçirmesi kendi tercihidir. nasıl bir yatmışsa artık, kendine gelemiyor adam bir türlü, ayakta duracak, yürüyecek hali yok gibi duruyor. kaçırdığı 10 maçın yarattığı maç eksikliği falan değil olay kesinlikle.

    kaldı ki, kader mahkumu da değil kendisi, ceza almasına sebep olan hareketi de, yine büyük bir sorumsuzluk örneği. sadece başkalarına verilmeyen cezalar üzerinden giderek suçu örtbas etmeye çalışmak manasız.

    sorumsuzca oyundan atılacak, 3 ay ceza aldığı sürede 7/24 yatıp tüm sezonu çöpe atacak ama kabahatlisi yine kendisine arka çıkmayan galatasaray taraftarı olacak, ne güzel... önce işine dolayısıyla da taraftarına saygı duyacak engin efendi, sonra destek bekleyecek. ne zaman o geçen seneki, koşmaktan geberip santrada yığılıp değişiklik isteyen engin'i görürüz sahada, o zaman hak ettiği şekilde alkışlanır, desteklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın