resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1718
    yaptığı hareketin desteklenmesi gereken bir tarafı yok bu çok açık. ben galatasaray forması altında böyle hareketler görmek istemiyorum. benim takımımın bir farkı olmalı diğerlerinden, seyircimin de, teknik direktörümünde, antrenörümün de, yöneticiminde farklı olması lazım. bizim rakibimiz fenerbahce değil arkadaşlar ! bunu fatih terim de söyledi. avrupa da böyle şeyler yok. hakemin yakasına yapışan adam alır cezasını ve cezasını ceker.

    kabul ediyorum duygusal bi ülkeyiz, duygusal insanlarız, bende öyle, engin de , fatih hoca da... ben de tepki gösterdiğim yaptığı harekete ama engin'e köstek de olmadım. herkes de olması gerektiği kadar arkasında oldu kimse kendini suçlamasın. en başında fatih terim arkasında durdu.

    eğer ben engin'in yerinde olsaydım, sırf fatih terim için köpek olurdum, calısırdım antrenman yapardım, beni destekleyenler için ilk maçı beklerdim ! istediği kadar insanlar bana köstek olsun arkamda fatih terim gibi bi adam beni 70milyon önünde koruyosa arkadaş kimse kusura bakmasın benim yatıp göbek büyütmeye lüksüm olamaz.

    bekledim bende engin'in dönüşünü ama engin malasef beni de, arkasında destek olanı da, köstek olup içinde bir umut engin alevi bekleyinini de ve en kötüsü fatih hoca'yı da yüzünü kara çıkarttı.

    o yüzden kimse kendisini suçlu hissetmesin ! suçlu varsa enginin ta kendisidir. eğer ki bu taraftarının kendisini desteklememesinden şikayet edicekse hala buranın galatasaray spor kulübü olduğunu anlamamıştır !
App Store'dan indirin Google Play'den alın