• 37
    yetiştirdiği nice topçular hala süperligin birçok takımında top koşturmaktadır. nice değerler hala türk futbolu için emek vermektedir. bülent uygun ve aykut kocamını bu değerlerin dışında tutuyorum. türk sporunun bu kadar içinde olup da, bu kadar değer görmeyen başka takım yok. unutmadan kocaelisporuda ekleyim. bu iki takım aynı renkleri paylaştıkları gibi aynı kaderi de paylaşmak zorunda kaldı. böyle bir ezeli rekabetin bir tarafı olan sakaryaspor taraftarı kocaelisporun bu durumu için varlığınızdan değil yokluğunuzdan korkarız diyebilmiştir.

    benim en çok dikkatimi çeken konu, sakaryaspor ve kocaelisporun bu durumundan bihabermiş gibi davranılmasıdır. ankaragücü küme düşer biçok kişi çıkar, konuya değinir. bisürü masal anlatılır. sakaryasporun ekmeğini yemiş biri olan hakan şükür, memleketin takımına el uzatmazken mecliste ankaragücünü gündeme getirir.

    ultraslan denilen grup 10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçında koskoca bir pankartla diyarbakırspor'a dikkat çeker. diyarbakırsporun ne ayrıcalığı var ? sakaryaspor ve kocaelispor piç evlat mı ?

    bu ülkeye sakarya kadar değer yetiştirmiş kaç tane daha il var ? saymaya kalkasan hatırlayamadıklarına saygısızlık olur.

    bir sakaryalı olarak insaının içi acıyor. galatasaray tribünlerinde koskoca diyarbakırspor pankartını gördüğüm gün, şehrimin takımı yaş ortalaması 18 olan bir takımla sahaya çıkmak zorunda kalıyor.

    sen söylemişin necip fazıl: ''yüz üstü çok süründün ayağa kalk sakarya'' diye ama ayağa kalkacak ne hal ne destek bıraktılar sakaryada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın