resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1872
    kabul etmek gerekir ki beklentilerimizin %20sini bile karsılayamamıstır. takıma cok yararlı diye savunulmaya calısıldıgında sadece burak yılmaza yolladıgı 2 orta referans alınıyor, baska bir elle tutulur yararı yazılamıyor zaten. o 2 ortada da burak yılmazın bitiriciliği ortadan kat kat daha önemli zaten. hadi buna hic girmeyeyim o 2 orta sayesinde cıkmıs olalım eyvallah, ama biz bu kadar para verip son 10 yılın en iyi takımının sol kanadını bu cocuga verelim karsılıgı da 20küsur macta 2 orta olsun. bizim ileride aksiyon yapması icin aldıgımız oyuncudan beklentimiz bu mu arkadaslar? sadece orta acsın diye ileri uc elemanı mı alınır? ki her mac isabetsiz bir sürü orta acıyor bu bahsettiğimiz 2 orta onların icinden denk gelen 2 orta. öyle ahım sahım her mac muthiş kesmeler yapmıyor sürekli yani. ki yapıyor olsa cezasahasına ortalarda isabet oranımız ligin diplerinde sürünmezdi. kabul edelim, en azından ben artık bu hafta kendi adıma kabul ettim ki amrabat bizim takımımızın seviyesinin yakınında bile değil, ne yazıkki gercek bu.

    yapabildiği seyleri de düşünüp buldum yazdım. top ayagına geldiğinde saga cekip orta acıyor ya da onune dogru topu ayagından acıp rakibi hızıyla gecmeye calısıyor. birebirde calımla adam gectiğine ne yazıkki sahit olamadım.

    kusura bakmayın ama begenmeyip burun kıvırılan aydın yılmazdan da oyle cok buyuk bir farkını bulamadım. aydın da hızıyla adam gecip sıfırdan orta acıyor, aydın da sampiyonlar liginde tur atlamamız icin gereken golu atıp tur atlatıyor. e nerde kaldı amrabatın bizim takımımızın en etkili silahlarından biri olması? ne yazıkki sakince oturup soyle bir dusununce takım icin umut baglanıcak bir oyuncu olamayacagını görüyorum.

    bunca zamandır sabrediyoruz, her mac bastan sans veriyoruz, hoca veriyor. ama amrabat her mac aynı seyleri yapıyor. ne yazıkki bu takım icin vasat, sadece bir yedek olabilir. o da ilk tercih olmamak kaydıyla. üzülerek söylüyorum ki durum bu. ben de kendi oyuncumu kurda kusa yedirmem ben de arkasında durum ama su asamada sampiyonlar liginde son 10 yılın en onemli macına cıkacakken, üst üste 2. sampiyonlugumuza koşarken cok önemli olan bu sıradaki maclarda ilk tercih olması oyuncunun arkasında durmaktan cok takıma zarar vermek anlamına gelecek, cunku yarar saglayamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın