resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1003
    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçınin hemen ertesi gun de dahil yazmayayim dedim, belki yanlis dusunuyorum galatasaray'in kotu oyunuyla 2-3 farki yakalayacak pozisyonlar harcayip maci bir sekilde kotardigi anlarda bu adamin hatasiyla ilgili ama yok; zerre dusuncem degsimedi.

    ulan cok seviyorsan riski bilmem neyi git filmlerde oyna, hatta para da kazandin bereket versin en kotu kendi aksiyon filmini cek, ya da su sahaya cikiyorsan biraz isine, taraftarina saygin olsun. kac mactir kendini maradona'nin stoper subesi sanarcasina hareketler yapiyorsun sacma sapan, kac mactir insanlar bagiriyor 'aman yapma etme', kendin roportajda cikip 'hocam bana her mac yapma diyor ama, ben yapiyorum bu risk islerini' diyorsun, al 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında sonunda o artistliginde turu atese attin rahatla simdi, filmin sonunda as adam yarali. olursun degil mi her gelen topa dokunmasan, dokunmak bir tarafa bir defansi birak defansif orta sahanin orta sahada yapmamasi gereken hareketler yapmasan. tek sorum su sana dany; rahatladin mi? cidden ugrastin didindin durdun tum sene soyle bir golu yedirmek icin, kademe hatalarindan yedirdiklerin ayri zaten de sunun benzeri icin resmen cirpindin. rahatladin mi?

    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında yedirdigi golle alakali en guzel ozet, neyzen tevfik'in cafer siirindeki oznedir. dany, sonunda 1 yillik calismalarinin neticesini almis ve en kritik macta siirdeki cafer olmayi basarmistir.

    tebrikler, helal olsun, yuruyedur, yuruyedur ama su is disiplininle bizden uzak bir yerlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın