resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1002
    *yine aslanlar gibi oynamıştır. gol nasıl yenir? ya defans hata yapar ya da kaleci hata yapar; birileri hata yapar ve gol yenir. gol yendiğinde en büyük suçlu savunma adamıdır zaten. ister ağzıyla top tutsun, ister elli tane gol önlesin, isterse en olmayacak topları kale çizgisinden çıkarsın bir tane hata yaptımı bütün iyi şeyler unutulur. yani koca 90 dakikada biz schalke'den bir tane gol yedik.
    kimse boşa yırtınmasın bu çocuğun yerine başkası oynasa daha fazla gol yeriz. cris diye bir adam aldık; ne oldu cris, niye gitti? kimi alırsan al bundan daha iyi olmayacak. son on senedir aldığımız stoperler arasında top oynamayı bilen tek adam vardı o da lucas neill idi. bana bir tane hatırda kalan stoper söyleyin bizi yukarı taşıyan... en fazla bir cris daha bulup getirirsin başka da bir numara olmaz.

    beğenmediği futbolcularla cl'de son 16 ya kalan, liginde 6 puan fark yapan bir takımın taraftarına ne denir ki? la allah'tan belanızı istemeyin olum. şükredin bak. şükredin yoksa hem cl'den hem de ligden tepetaklak yuvarlanırsınız. allah nankörleri sevmez oğlum. daha dün fenerli arkadaşın seni ezim ezim eziyordu, unutma... bak bugün götün tavana vurmuş takıma messi gelse bahane bulacaksın. kurtul bu eziklikten bu böcüklükten. futbol hatalar oyunudur ve aldığımız sonuç bu seviyede şaşırtıcı bir sonuç değil. bak bu seviyede diyorum ben de. evet o seviye gerçekten zordur fakat hata seviye falan ayırt etmez; güzel-çirkin, zengin-fakir dinlemez önüne gelene gömer hata.

    hah bak barcelona elenirse misal, messiyi sikertmesi mi lazım barcelona taraftarının? öyle ya bu ibne madem uzaylıydı da; niye yenildiler milan'a? bu seviyede*, bir uzaylının yenilmesi kabul edilebilir bir durum mu?
    yine de ben en çok sana acıyorum galatasaraylı(.) iki yıl önce kahroluyorken şimdi bu tafran kime lan komik? bigün de fenerli arkadaşına hava yapmayı ver ne olur yani ölür müsün?
    bizim şöyle kademeden anlayan iyi bir sol bekimiz olsa dany daha da iyi olur ama yok işte. neyse şimdilik böyle devam. dany'nin keline kurban ol sen. dany candır, aslandır. turu dany ile beraber geçecez inşallah. geçemezsek de canımız sağ olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın