resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2327
    rakibin defansından topu kapıp burak' a ofsayt olmasına rağmen pas atmasının aslında açıklaması var.

    bende maç sırasında "kendin gitsene ne diye pas veriyorsun" dedim kendi kendime ama aslında doğru olanı yaptı drogba o pozisyonda. kendisinden daha müsait durumda olan buraka attı topu. burada yanlış olan o sırada burak yılmazın depara kalkmasıydı. burak yerinde kalmalıydı o posizyonda, çünkü drogba topu burakın ayağına değil, koşu yoluna gönderdi. doğrusu budur bana göre. burak önüne atılan topa ofsayta düşmeden hızlanp vursaydı pozisyon hem gol olurdu, hem ofsayt olmazdı. burak yanlışı yaptığı için top ayağına geldi ve topu önüne almak zorunda kaldı, bu durumda zaman kaybetti ve golü kaçırdı. oysaki önündeki bir topa topu önüne almakla zaman kaybetmeyip tek hemlede plase yaparak çok rahat golü yapabilirdi. antalya maçında attığı ikinci gol buna örnektir.

    ders niteliğinde bir pozisyondur drogba, burak pozisyonu bana göre.

    drogba buraka çok gol attıracak, nerede durmasınıda öğretecek. eminim bu posizyonu anlatmıştır buraka böyle olmalıydı diye.

    drogba bu takımda bir çok oyuncuya saha içinde doğru zamanda doğru yerde olmalarını öğretecek. ben çok ümitliyim kendisinden. çok büyük bir şans bu adamın bizim formamızı giyiyor oluşu. umarım takım içinde gelişme aşamasında olan futbolcularımızda bu şansı iyi değerlendirirler. drogbayla antrenmana çıkmak bile büyük bir olay. her genç futbolcuya nasip olmaz bu şans.
App Store'dan indirin Google Play'den alın