• 211
    oldukça zeki bir takım. çok akıllı oynuyorlar çünkü kendilerini biliyorlar, tanıyorlar.

    en zayıf bölgelerinin savunmaları olduğunun farkındalar. bu yüzden 90 dakika kafalarına koymuşlar hücum etmeyi. 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında etkili hücum silahlarıyla maç boyu hücumu düşündüler çünkü bizim 1 kere gelmemizin bile çok ciddi pozisyon yakalamamıza yeteceğinin farkındalardı. o yüzden maç 1-1 olunca bile bir kere bile kapanmadılar.

    hal böyle olunca biz de ne yapacağımızı şaşırdık açıkçası. herkesin kafasında adamların kendilerine yetecek skoru almaya geldiği vardı fakat fazlasını almaya gelmiş gibi oynadılar. bu da saha içinde şaşkınlığa düşmemize sebep oldu.

    fakat madalyonun öbür tarafı var bide;

    bu adamların neden deplasman takımı oldukları daha net anlaşıldı dün. çünkü bir takım eğer önemli bir deplasmana gidiyorsa aklına direk kontra atak gelir. adamların kadroları da bunun için yaratılmış neredeyse.

    şimdi biz deplasmana gideceğiz ve avantaj schalke'nin elinde.

    açıkçası bizim kendi sahamızda yaşadıklarımızı bu sefer onların yaşayacağını düşünüyorum. skoru koruma içgüdüsüne girdikleri an maçı koparır döneriz. bize düşen sadece maçı dengeli bir şekilde oynamak. hücum etseler dün oynadığımız maçtaki skor akıllarına gelecek. o yüzden dün oynadığımız maçtaki kadar fazla hücum edemeyecekler ve haliyle temposu düşecek maçın. bu işimize gelir. dün bir bakıma temponun çok yüksek olması onların işine geldi çünkü çok hızlı futbolcuları var.

    maçın anahtarı her zamanki gibi kanat adamları olacak. eğer bu sefer kanatları savunmayı başarırsak turu geçeriz. çünkü gelsenkirchen'de 1 golümüz garanti.

    dün oynadığımız maçta fazla heyecanlanamamıştım nedense. moda bir türlü girememiştim.
    fakat 12 martta oynayacağımız maçın havasına şimdiden girmeye başladım. geçeceğiz biz bu turu.

    ha bu arada korner atışlarında kalecinin önüne 2 tane adam koymazlarsa ölecekler hastalığına yakalanmışlar. numune hastanesinin acil servisine düşmeleri dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın