resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4502
    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı nda genel olarak çok iyi oynamıştır. ama yediğimiz golde adamını kovalamaması hatta adam golü atarken kadrajda bile olmaması yenilir yutulur bir hata değildir. yapmayacaktın melo. orda adamını kovalasan belki pozisyonunu bozarsın belki adam o kadar rahat vuramaz ama elbet bişeler olurdu.

    bu taraftar sana güvendi, yazın o kadar savundu seni her mecrada. ama sen 2 ay tatil yapıp yan gelip yattın sonra da göbekli bi şekilde geldin antremanlara. ona da eyvallah dedik. geçen sene harika performans gösterdi kendini toparlar dedik kredi verdik sana. devre arası oldu bu kez toparlar tamam dedik.

    dönüşünde gittin evimizde oynadığımız bjk derbisinde rakip oyuncuya çok gereksiz bir pozisyonda tükürdün 4 maç takımını yalnız bıraktın.

    olmaz melo bir insan kendisine gösterilen değeri ve sevgiyi bu kadar su istimal ediyorsa olmaz. umarım bu sezon galatasaray'da ki son sezonun olur çünkü hakkaten yaptığın yanlışlar ve gösterdiğin performans bunu gerektiriyor.

    lan harbi anlamıyorum neden kovalamazsın lan o adamı ? şampiyonlar ligi bura. o golü yemeseydik şu an harika bir avantajla rövanşa çıkacaktık. naptın amına koyim dany hata yapınca küstüm oynamıyorm mu dedin ? sen bu sevgiyi sen bu değeri haketmiyorsun melo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın