• 1201
    17 şubat 2013 galatasaray anadolu efes basketbol macinda itirazina kesinlikle cirkeflik demem. cunku madde madde yazarsak soyle birsey var;

    - karsisindaki isim ergin ataman. bir onceki sene tbl finali, gecen sene cumhurbaskanligi kupasi ve euro league'de belli basarilar yakalamisken kendisini -dogruya dogru ne mahmuti fanlara ne ataman dusmanlari simdi cosmasin- playoffda ust uste 3 kere oyun dahi oynatmadan, dalga gecer gibi yenerek sepetletmis ve galatasaray mp'in basina gecmis kisi. kisacasi garanti denen ligde galatasaray mp'yi komaya sokarak eleyen 3 kupali hoca.
    - karsisinda oynadigi takim kendisi yerine ergin ataman'i secmis, kisacasi 'ataman, mahmuti'den iyidir.' mesajini ilan etmis. zaten oynanan son 8* resmi macin 2'sinde* sadece kazanabilmis ergin coach'a karsi. kendisini galatasaray yonetimine kanitlama arzusu ust seviyedeydi diye dusunuyorum.
    - ergin ataman galatasaray mp'in basina gecti geceli galatasaray'i sadece sezon basinda yarim kadrolarla gayri resmi bir hazirlik macinda zar zor yenmis. ustune ustluk galatasaray taraftarindan protesto yedigi soyleniyor bugun bir grup da olsa ne derece dogru bilmiyorum.
    - kisacasi, ergin ataman buyuktur oktay mahmuti gibi bir algi iyice oturdu turkiye'de. tam bunlarin ustune tahminimce taraftar protestosuyla zaten ataman'a ve yonetime olan hirsi iyice kendini kanitlama hirsina gelen oktay hoca bu maca iyice bilendi. hafta ici real madrid'i deviren, tbl lideri, euro league'de 5/6 yapan flash takim efes'in kocu olarak para sorunu yasayan, euro cup'dan elenmis, iyi oyuncularini yitirmis galatasaray mp'ye karsi iyi bir galibiyet icin iyice hirslandi amma ve lakin;

    butun bunlarin ustune galatasaray mp o anadolu efes'i daha ilk yarida 20'li farklara goturunce ergin ataman oktay mahmuti'den cok daha iyi olayina devrildi is hem de cok baskin bir farkla daha ilk yarida, bu da muhtemelen o pozisyondan once her hucumdan bos donen efes'in psikolojik olarak baski altindaki coachu mahmuti'yi cildirtti ve takimi ordan da bos donunce patlama yasayip farkin da iyice acildigini gorunce sinir harbiyle o hararetli hareketleri yaptirdi. recep sen'in sakinligine ragmen mahmuti'nin o siniri dahi olayin kisisellestigini gosteriyor.

    belki biraz da olsa romantik bakarsak olmamasi gerekirdi ama cogu insan o psikolojide bunu yapardi. su da var ki iki senedir oktay mahmuti, ergin ataman'in oyununa karsi hamle gelistiremedigi gibi, sanki her mac ergin ataman'in ustunlugu daha da ezici olmaya basladi. kisacasi sampiyonluk yolunda su asamada ergin ataman'i getirmek basta cogumuz kabullenemese de en dogru hamle olmus. anadolu efes coguna gore kagit ustunde ligin favorisi ama 'karsilarina ergin ataman cikmadikca' notunu ilistirmekte fayda var. sahsen zaten anadolu efes'in oyle favori oldugunu falan dusunmuyorum, euro league'in tbl'den farkli oldugunu gecen sene en iyi biz anladik, en iyi de bize simdiki coachumuz ergin ataman anlatti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın