resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2212
    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    öncelikle murtaza gelsin'e video için teşekkürler.

    şu videoya dikkatli bakın. ileride ki forvet oyuncumuz orta sahaya geliyor. selçuk inan hop diye onu görüyor ve drogba topu olumlu kullanınca pozisyon oluyor.

    drogba kale sahası çevresine geliyor. sneijder ile bi verkaç hop pozisyon.

    drogba kanada açılıyor ve rakip takım göbeği açılıyor.

    öyle drogba ya da rakip akhisar olduğu için değil bu olanlar. galatasaray sistemi her şeyden önce drogba gibi bir forvete ihtiyaç duyar. çünkü topu ileride tutup her orta saha hem kanat hem de göbek oyuncuların rakip sahaya kamp kurması forvetin topu tutabilmesi ile alakalı. sene başından beri galatasaray'ın etkisiz oyunlarının birinci sebebi forvet oyuncularının bu özellikte olmamasıydı. bütün takımın özellikle eboue, selçuk, melo ve hamit'in performans düşüklükleri hep bu forvet oyuncusunun eksikliğinden kaynaklanıyordu. ama biz hep suçu başka yerde aradık. gün geldi imparatora gün geldi defans hattına. ama sistemin eksik parçası burada da okuduk çok az kişi tarafından görüldü.

    çok şükür allahıma bu eksik oyuncuyu dünyanın bana göre en iyi iki forvetinden biriyle doldurduk. galatasaray sistemi hala eksik ama önceden %50 eksikken şimdi sadece %10 eksik. bu yüzde onu da melo hamit selçuk sneijder amrabat özveriyle doldurur. sadece drogba odaklı değil. drogba gibi bir forvet oyuncusu alsaydık dahi bizim futbolumuz yüzde 1 milyon değişecekti olumlu anlamda. drogba heyecanıyla yazmıyorum. hakan şükür'ü izlemiş ve onun sstemdeki yerini bilen bi taraftar olarak söylüyorum bu galatasaray çok güçlü bir takım olacak. özellikle gelecek yıl için.

    drogba benim hayalimdi. herkes messi ronaldo falan der ama samimi söylüyorum drogba benim için ikisinden de daha çok görmek istediğim isimdi. ha tabiki onları da galatasaray'da görmek istiyorum yanlış anlaşılmasın. ama drogba çok farklı abi. ikisinden de farklı bi futbol efsanesi. drogba messi gibi 10 yaşında özel ekiplerle bulunup hormon tedavisi görmemiş. ya da ronaldo gibi dünyanın en büyük teknik direktörünün eğitiminden geçip yıldız olmamış. drogba kendisi mourinho'yu yıldız yapmış. geldiği noktaya tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş bir insan. her şeyden önce insan. drogba mustafa kemal gibi, che guevara gibi, gandhi gibi bi insanlık mucizesi. sadece galatasaraylı olduğu için duygusallaşmıyorum emin olun. şöyle söylüyüm hitler'in elinde 3 tane drogba olsaydı şu anda hepimiz zenci nazilerdik. öyle güçlü bi karakter bu adam. ve çok şükür bizim parçalı aslanımız önümüzdeki 1.5 yıl boyunca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın