resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2183
    http://youtu.be/__9y6r__kHI?t=4m44s

    gerçekten müthiş hırslı.

    bir de; acaba pozisyon golle sonuçlanmadıktan sonra, golü atamadığı için burak'a ya da ortayı yapan sabri'ye mi kızdı da "yaskcem ha" hareketi yapıp özür diledi yoksa iyi pas veremediği için kendine mi kızdı da sonra "kusura bakma kanka" anlamında elini gösterdi diye kararsız kalmıştım. dikkatle izleyince ve kendisinin karakterine dair de bir şeyler bildiğim için, mimiklerine de dikkat edip pası veremediği için kendisine kızdığına kanaat getirdim. sonra burak'ın transfer olduğunda "onunla oynama şansı" verdikleri için emeği geçenlere teşekkür ettiği geldi aklıma. insan ne hak ediyorsa onu yaşıyor sanırım.

    bu maç * tabii ilk an. yaşayacaklarımızı an'lara bölersek... daha hiçbir şey. ama 'galatasaraylı' bir futbolsever ve de sporsever olarak yaşamak istediğim 'sportif' duygular, şahsen böyle şeyler. zaten yola bu samimiyetle çıkılırsa bir şeyler başarılabiliyor.

    gaza gelmek hakkımız, ama bu his gaz değil. hele terim oradayken, bunun adı hakkaniyetli yürüyüş oluyor gözümde. ve futbol aşkı, taraftarlık aşkı her nasıl bir duyguysa bu biçimde yaşadığım için, gurur doluyorum. hagi de bir transferdi geldiğinde; kendisiyle nerelere geldik... mesele 'transfer' değil; böyle ışıklar görmek. umarım devamlı ve kalıcı olur bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın