• 53
    olmayan problemdir, şöyle ki;

    geçen sezon* bir tek selçuk inan vardı frikik kullanan oyuncumuz, hakkıyla da görevini yerine getirdi sağolsun. bu sezon yapılan her transfer sonrası kafalarda soru işareti oluştu "galatasaray'da frikikleri kim kullanacak" diye. hadi burak ile selçuk'un araları çok iyi, sorun olmaz dedik ama özellikle hamit altıntop'un varlığı bende ciddi kaygılar yaratıyordu frikik kullanma konusunda. hatta sezon başı bazı frikiklerde iki futbolcunun da "bırak ben kullanacağım" tavırları sezdim zaman zaman. uzun süre frikik golü atamamamızı da buna bağladım kendimce.

    neyse ki geçen hafta tribünden özellikle dikkat ettiğim bir olay bendeki bütün bu kaygıları silip süpürdü. başka farkeden oldu mu bilmiyorum ama 10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçında şöyle bir olay yaşandı:
    maçın 8. dakikasında burak yılmaz'ın düşürülmesiyle frikik kazandık. selçuk inan topun başına geçti, yanında da hamit bekliyordu hazır kıta bir şekilde. selçuk, sneijder'i çağırdı "gel sen kullan" diye, sneijder "yok yok sen kullan" gibisinden işaret yapıp teşekkür etti. selçuk topun başında vuracakmış gibi durup hamit'e attırdı frikiği. sonra ne olduğunu biliyorsunuz zaten, semih'ten seken topu burak tamamladı ve 1-0 öne geçtik.

    bu anlayışta oldukları sürece frikikler çile olmaktan çıkıp zevkimizin, keyfimizin kaymağı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın