• 160
    nba ile yakından ilgili yazar.

    maç günleri maç başlıklarına yazılan birçok entry sözlüğü resmen çöplüğe çeviriyor ve forumlaştırıyorken bleach adlı yazarın nba ligi maç başlıklarını sözlük formatına tamamen uygun şekilde açmasına ses çıkarılmasına anlam veremiyorum. üstelik aynı şeylerin farklı yazarlar tarafından defalarca yazıldığı görülüyor ve bunlar dahi silinmiyor. madem nba severler nba resmi sitesine bakacak, maç izleyemeyen ya da dinleyemeyenler de maç anlatım sitelerine baksın. sözlük formatı dahilinde maç anlatımı yapılabiliyor, maçtan enstanteneler anlatılabiliyor fakat burası bir forum değil ve maç başlıklarına forum tarzı saçsa sapan entryler yazılmamalı.

    üstüne üstlük bu yazarı protesto eden başka bir yazar tamamen formata uygun başlıklar açtığı halde uçuruldu. ne demokratiklik kaldı, ne anlayış ne de güven.

    tartışmada kimsenin tarafında değilim ki merak eden de bakar, bu tip tartışmalar hakkında daha önce sözlükte yazmışlığım yoktur, zaten çok yazan bir yazardan ziyade genelde okuyan bir yazarım. sözlük formatına uyabilecek herhangi birşeyin sözlük bünyesine katılmasına ses çıkarmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın