• 1
    turk basinin bir baska yuz karasi, yeterisizi. ayrica aksam gazetesi genel yayin yonetmeni. oraya nasil geldigi herkesce malum olunan sülük. iktidardan, sikeciye, federasyon baskanindan, bakanina her turlu makami itina ile yalayan gazeteci(!).

    http://amkspor.com/...di-melo-tukurdu.html

    bu zat 13 subat 2013 tarihli amk gazetesinde yayinlanan sikecibasi yildirim demiroren ile yaptigi roportajda, yali cocugunun ‘meireles tükürmedi, melo tükürdü’ aciklamalarini gazetesinden mansete tasimis, fakat "baskan, neye dayanarak boyle bir cikarimda bulunuyorsunuz?" diye sor(a)mamistir.

    yine ayni roportajda yali cocugunun milli takim ve abdullah avci ile ilgili ‘avcı’yla devam. bir turnuvaya şans eseri gitmişiz gitmemişiz buna bakarak karar vermem. uzun vadeli düşünüyorum." demecine binayen, gercek bir gazeteci gibi davranip, "baskan, basarisizligin arkasinda sans faktornun disinda daha agir basan etkenler yok mu sizce?" diye de sor(a)mamistir.

    alistik artik, sorulacak sorulari sormayan, buna ragmen sonra da hep bana* soruyorsunuz, neden gidip baskalarina* soramiyorsunuz diye azar isiten ve bu yalayilicikla az bile ezilen, seref sozcugunu tarihin tozlu sayfalarina gommus bir zumre "turk spor basini". ismail de bunlardan sadece biri.

    yalayadur ismail! üçlü, besli ‘futbol muhabbeti’ yap patronlarinla. arkan saglam nasil olsa.

    son olarak, aklini seveyim(!) lan ismail!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=oipIBXA39GA
App Store'dan indirin Google Play'den alın