• 147
    tanımam etmem bu adamı. gerçekten olaylara şaşırdığım için tekrar yazıyorum nickaltına.
    çevremde iddaa'da nba maçlarına oynayıp kazanan arkadaşlar var. ki o arkadaşlarım öyle normal insanlar yani. ama adamlar nba'deki takımlar hakkında bir çok şey biliyor. ve de oradan sağlam para kazanıyorlar.
    benim hergün girdiğim sayılı sitelerden biri galatasaray sözlüktür. ben bu sözlüğe girdikçe sol tarafta nba başlıklarını görünce nba aklıma geliyor. bleach başlığı açıyor, ben okuyorum hiç yoktan bilgi sahibi oluyorum. bu ligde kim kimi yeniyor öğreniyorum. ama yazdığı entrylerde keşke yorum da olsa istiyordum. onu da tucek denen arkadaş yapmaya başlamış değmeyin keyfime. valla okuyorum yani ben. bir de istatistik bilgilerini vermesine kızan arkadaşlar var. gitsin nba.com'dan baksın. burası yerimi amk !!11! moduna girmişler. sol framede galatasaray'ın oynamadığı hazırlık maçlarının başlıkları açılıyor. oraya çoğunlukla maç sonucu yazılıyor. pek yorum yapan olmuyor. o zaman gitsin sahadan.com'dan baksın maç sonucunu öğrenmek isteyen o siteye gitsin deniliyor mu hiç.
    bir de bu arkadaşlara nba denen ligin çok büyük bir lig olduğunu izah etmek gerekir bence. sporla ilgilenen çoğu insan nba'yi takip ediyor, bilgileri var. almanya basketbol liginin maçlarının başlığını açsa tamam ilk ben söverim ama bu adamın yaptığında art niyet göremiyorum ben.
    normalde nba için başka site açmam, ama bu arkadaş sayesinde nba hakkında 3-5 fikir edinmiş oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın