resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 889
    hiç bir ok bilmeden sadece bazılarının kendi hislerince sinsilikle ve karaktersizlikle suçlanan futbolcumuz.

    başkalarının sinsilik, karaktersizlik dediğine ben mütevazilik diyorum. belki de kendini hâlâ yıldız bir futbolcu olarak görmüyor o yüzden yumruk şov yapmıyor, belki de o yüzden her maç 'kendini fırsat bulduğu bir maçta ispatlamaya çalışan genç futbolcu' gibi deli gibi oynadığı dakika boyunca koşuyor. başkasının 10 dakikada farkettiğini fatih terim farketmez mi? veya bunu farkettiğinde kayıtsız mı kalır? daha doğrusu bu insanların amacı ne? takım saat gibi tıkır tıkır işlerken neden huzursuzluk çıkarmaktalar?

    bugünkü maçın* tamamını tekrar izleyin selçuk inan da sneijder'e neredeyse hiç hatta belki gerçekten de hiç pas vermedi. bazıları birisi sneijder'e pas vermeyince onu kıskançlık, sinsilikle suçlar ben de derim ki "zorda kalmadıkça sneijder'e pas atmıyorlar demek ki takıma iyice alışsın istiyorlar, fazla topla buluşup hata yapmasını istemiyorlar, garanti topları ona oynuyorlar."

    ben pollyanna mıyım da böyle düşünüyorum, ya da çok mu safım? tabiki de değilim. çünkü bu hakkında konuştuğumuz adamlar galatasaray forması giyiyor. o adamları sinsilikle hele karaktersizlikle suçlayamam. çünkü o adamın galatasaray forması giyiyor olması karakterlerin en büyüğüdür. ben o yüzden "bi bildiği vardır" der geçerim.

    ona buna sallamak yerine böyle yapmayı denemek gerek. en azından şimdilik böyle yapalım ilerde ne olur bilinmez. belki bu futbolcu da emre belözoğlu'nun izinden gider o zaman bu kişilere sonuna kadar hak veririm, tanıyamamışım derim. ama bunu o zaman konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın