• 83
    bahri havadar'ın gs tv'nin başında olmasını gerçekten aklım almıyor. neden?

    şimdi ben galatasaray tv'yi pek izleyemiyorum. malum sadece digitürk yayını var yıllardır. internetten de sessiz sinemayı falan izliyordum artık o da yok heralde. onun için kanalın başında ne yaptı, ne etti bilmiyorum şimdiki yayın politikası iyidir, kötüdür konuşamam o yüzden. bilmediğim şey hakkında yorum yapmam. ama bizim eve yıllarca akşam gazetesi girdi. hergün okurdum gazeteyi. bahri havadır da orada spor yazarı. yazı yazdığı günler yine ne kusmuş bakalım diye okurdum.

    tam bir çapsızlık, vizyonsuzluk abidesidir kendisi. yenildiğinde kin, nefret, öfke saçar. hemen suçlu arar. istifa etmesi gerekenleri sıralar. yabancı oyuncuları ruhsuzlukla suçlar. paralarıyla orantı kurmaya çalışır. şimdi yazınca farkettim bunlardan galatasaray sözlükte de çok fazla mevcut. birçok küçük bahri havadır var sözlükte.neyse devam edeyim. iki maç puan kaybet tünelin ucundaki ışığın üstümüze gelen trenin ışığı olduğundan bahseder ( abi hep aynı örnek olur mu resmen unutamıyorum içime işlettin).

    şimdi arkadaş bu kafada biri kanalı yönetse ne olur ? gereksiz yorumlar, gereksiz programlar vardır kesin. bir kere bu adam lig tv ekolünden daha da bişrşey yazılmaz yani. anladı herkes. ali lukunku'nun mısır'a attığı golü nasıl arıyorsak, kanalın kalitesi nerelerde diye o azimle ararız.

    ben gs tv ile ilgili tünelin ucunda tek ışık görüyorum. o da bahri havadır'ın makinistliğii yaptığı tren'in ışıkları.( eyvallah bahri abi sayende kullanıyoruz biz de senin kadar olmasa da.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın