resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4413
    kendisinin bu kadar sahiplenilmesinin illaki belli başlı nedenleri var; hırsı, takımı sahiplenmesi, mücadelesi, sertliği, taraftarın kendisini çok sevmesi, pas oyununa yatkın bir ön libero olması vs.
    hep söylüyorum, bu adam bizim gattuso'muz gibi bir adam oldu artık. fransa ligindeki 8 ön liberodan kendisini ayıracak çok temel özellikleri var. kendisinden iyi çok oyuncu illaki var, ama işin biraz hamur kısmına bakmak lazım, uyuma bakmak lazım.

    tamam deli dolu, biz de çok kızıyoruz eyvallah. bu deli doluluğu bize pahalıya patlıyor ona da eyvallah ama adam bu. melo bu.
    yine tamam bu sene geçen yılki* formunda değil. ama bu yüzden kendisini eleştirmenin büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum, çünkü geçen yılki performansı olağanüstü, çok ekstraydı. adam ön libero, 12 gol attı lan? her sene bunu bekleyebileceğin bir adam var mı dünyada? kendisi hırsını, sertliğini, kesiciliğini ve en önemlisi selçuk'la uyumunu koruduğu müddetçe gerisi teferruatıdır işin, ekstrasıdır.

    bir başka faktör, geçen yıl takım* gerçekten çok iyiydi.
    bu sene hangi futboldan bahsediyoruz ki melo'yu hemen çarmıha geriyoruz, ona patlatıyoruz tüm faturayı? tıkır tıkır işleyen makinayı bir tek melo bozuyor gibi konuşanlar var.

    yani sırf adamın defanstan çıkardığı kafa topları bile, bu takım için o kadar büyük bir nimet ki.

    ben kendisine büyük bir haksızlık edildiğini düşünüyorum, takımda şuan onun görevini yapacak bir adam, onun en kötü halini ikame edecek bir adam yok. yekta'dan engin'den bu konuda umutluydum fakat, yekta kendisinin görevine soyunacak bir adam değil-miş, engin de geçen yılki formundan çok uzak.

    bence biz melo'nun kıymetini onu kaybedince anlayacağız.
    inşallah biz onun kıymetini biliriz,
    ya da inşallah ben son yazdığım şeyde haksız çıkarım.

    edit: niteliksiz enty düzenlemeleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın