• 151
    lakers'ta ki geleceği, play off riski ve kobe hakkında konuşmuş:
    --- alıntı ---

    los angeles lakers'in yıldız pivotu dwight howard son günlerde hakkında çıkan haberlerden etkilenmediğini sadece oyununa odaklanmak istediğini söyledi.

    dwight howard ayrıca los angeles lakers'te kalmak istediğini söyledi ve eski defterleri açarak devam etti ; " ben sürekli ağlayan biri değilim. benim niyetim orlando'da güzel anılar bırakmaktı. olaylar hızlı gelişiyor inanın. inanın takımdan ayrılmanın en iyisi olduğunu düşünüyorsunuz. ve öyle oldu olanlardan sonra orlando'dan ayrılmam gerekliydi. bu oyunu sevmemin nedeni bana ilham vermesi. etrafımda milyonlarca çocuk ve yetişkin insan var ben hem onları eğlendirmek hem ilham vermek istiyorum.

    ayrıca howard artık sadece play-off'a odaklanmak istediğini belirtti ve devam etti ; " lakers istediğini alır, bunu biliyoruz. ben sadece play-off'a odaklanmak ve eski dominantlığımı sahaya koymak istiyorum. geçen yıl olanlar dahil hiç bir şey duymak istemiyorum sadece oyunuma odaklanıyorum.

    howard son olarak kobe bryant ile iyi anlaştıklarını söyledi ve ekledi ; " kobe beni etkilemeyi başarıyor. takımımızın lideri ve rotayı belirleyecek en önemli isim. kobe ile ilk defa bu kadar iyi tanışma fırsatımız oldu ve aramızda medya'nın söylediği gibi hiç bir sorun olmadı. sezon başında sadece kobe ile birbirimizi tamamlayamıyorduk o daha çok beni oyuna sokmak yerine başkaları ile oynamayı tercih ediyordu ve bende herkesin söylediği gibi hissediyordum. keza zaman geçtikçe daha iyi anlaşma fırsatımız oldu ve birbirimizi tamamladığımızı fark ettik. kobe ile takıma nasıl kazanmakta yardımcı olabiliriz sadece onu düşünüyoruz. " şeklinde açıklamalar yaptı.

    --- alıntı ---
    "kobe beni etkilemeyi başarıyor. takımımızın lideri ve rotayı belirleyecek en önemli isim" aferin böyle yola gel kabul et ikinci olmayı adam gibi çık topunu oyna bağrımıza basalım seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın