• 13
    --- alinti ---
    galatasaray cafe crown, 16 mayıs 2009 cumartesi günü beko basketbol ligi playoff çeyrek finalinde beşiktaş cola turka ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor. sakatlığı atlatan ve iki hafta önce aliağa petkim maçıyla parkelere dönen tufan ersöz, bu önemli derbi öncesi hem kendisinin, hem takımın durumunu resmi sitemize değerlendirdi.
    uzun süren sakatlığın ardından yüzde 100 hazır olmasa da maç oynayacak duruma geldiğini söyleyen tufan ersöz, playoff’ta da takımla birlikte olacağını ve coach da şans verirse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirtti.
    idman eksiğinin devam ettiğini, sakatlık sürecini psikolojik olarak da aşmaya çalıştığını anlatan tufan, buna karşılık sahada olması halinde elinden gelenin tamamını sahaya yansıtacağını hatırlattı.
    formasına, taraftara ve basketbola özlemden de öte, büyük bir hasret duyduğunu söyleyen tufan, “artık bu hasreti sonlandırdığımı düşünüyorum. üç senedir sakatlıklara karşı verdiğim savaşın esas meyvelerini seneye toplayacağımı düşünüyorum” dedi.
    tufan ersöz, beşiktaş cola turka'ya karşı çeyrek final serisinin ortada olduğunu belirtirken, “iki takımın da sezon içindeki oynadığı basketbolu istikrarlı bulmuyorum. biz de bir çizgi yakalayamadık, beşiktaş cola turka da…
    playoff’taki en zevkli seri bizimki olacak. fakat ev sahibi avantajımız bizi bir adım öne çıkarıyor.
    eğer taraftarımız da bizi yalnız bırakmazsa bir adım öndeyiz. bence ortada geçecek, çok da iyi maçların olacağı, uzayacak bir seri bu. iki takımın da 3-0’la geçeceğini sanmıyorum” diye konuştu ve sözlerini “dolu tribünlerin önünde oynamayı, galatasaray taraftarını çok özledim.” diye noktaladı
    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın