resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1136
    ujfaluji kendisi cikar da ben sozlesmemi feshetmek istiorum derse eyvallah. kendisine daha fazla soylenecek soz birakmamis olur bizlere ve az oynamisligina ragmen gozumde yari efsane mertebesine ulasir.

    ancak boyle bir seyi kendisinden beklemek haksizliktir. sonucta kendisini bilerek sakatlamadi, takim icin savasirken olan ve her futbolcunun basina gelebilecek futbolda dogal bir olaydir sakatlik. futbolcular bu yuzden maaslarini feda etmek zorunda degiller.

    milan baros'u 'profesyonellik' kelimesinin bokunu cikardigi nokta da bu. ujfaluji de sonucta oynamadan kontratini kullanip 2.2 milyon'u alacak bu sene. fakat gozumde zerre kadar onemi yok, gelsin eski performansini gostersin tekrar sozlesme yenilesin.

    baros'un yaptigi ise terbiyesizlik. 'taking advantage' derler ingilizce'de. gozumde durust ve hos bir davranis degil. sonucta kendisinin istenmedigi 2011-12 sezonu sonunda bildirildi. aylar boyunca gayet de kendisine oynayabilecegi bir kulup bulabilirdi ama para tatli geldi kendisine. oynamadan yatarak para almayi secti. kimse bana sans verilmedi demesin. gecen sene yeterli sans verildi ve fatih hoca onla devam etmeme karari aldi. bunu bizim sorgulama hakkimiz yok. kimi oynatip kimi oynatmayacagina o kadar verir. dogru ama yanlis, karar o'nun karari.

    yine baros'a dalinca uzadi laf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın