• 24
    tepeden tırnağa bulandıkları katrandan gözleri artık göremez olmuş fenerbahçe taraftarının, altın değneğiyle çıkagelip kendileri için "tertemiz", yeni bir umut olacağına inandıkları adam.. burası hazin, ona şüphe yok..

    yalnız büyük harcamaları kendi cebinden finanse edeceğine inananlar haklı da olabilirler, neticede ünal başgan gibi kurum içindeki olanaklarla bir kaynak üretmeye çalışacağından şüpheliyim.. en azından en başlarda galatasaray'ın kadro kalitesine erişebilmek için 'basarım parayı, kimi istersem alırım' mantığıyla hareket edebilir, moussa sow için de bir sürü para döktü zamanında..

    öte yandan galatasaray'ın bugün ortaya koyduğu vizyonu emsal görüp benzer bir mantıkla yönetimdeki her durumdan kendine vazife çıkaran, işlerini arka kapılardan halletmeye çalışan, kulağa fısıldayan, kendi yarattıkları korkudan nemalanan, çeşitli mevki ve görevlerdeki insanları manipüle eden, kışkırtan çirkef isimleri temizleme operasyonuna da girişebilir, benim de asıl korkum bu zaten; saçacağı paralar değil..

    sonuçta bu adam aziz gibi ulusal ölçekte bir vizyona sahip değil, genelde yaptığı tüm yatırımlar uluslararası destekli ve ortaklı; medya ve ticaret alanında kurduğu işlerin altından da başarısı tescilli batı modellerini örnek alıp uygulayarak kalkmış.. rüzgarın estiği yöne esneyerek tüm imkanlarını çıkarları ve başarısına kısa yoldan ulaşacak şekilde nasıl kullanacağını bilen, anasının gözü, 'dünyayı değiştirenler' tipinde bir iş adamı yani, aziz'den farkı bu.. elinde de inanılmaz bir medya gücü var tabi..

    ama başımızda ünal başgan varken 'hertürlü sikertmez miyiz' diye soracak olursanız, müspet bir ivmeyle amına bile koruz renktaşlarım, raad olun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın