resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1869
    kendisi turnusol kağıdıdır. *

    (gbkz: "drogba dünyanın en iyi oyucularından bir tanesi. en şöhretli en üst seviyedeki bir santrafor".): iyi topçu demiş.
    (gbkz: "bazen her istediğiniz olmuyor. listedeki oyuncularla uğraşıldı ama kulüplerden yeterli cevap alınamadı. yoksa uğraşılmıştır."): şimdi turnusol burada devreye giriyor işte. eğer "pandev'i, milito'yu istiyordum ama drogba geldi" diye anlıyorsanız kağıt pembeye dönüyor ve bizde gülüyoruz. ancak "sol bek ve stoper istedik olmadı" diye anlıyorsanız kağıt aynı renkte kalıyor ve bizde alkışlıyoruz.(carlinhos'u kulübü bırakmadı, qransvist midir nedir onu da devre arası satmayız dediler)
    (gbkz: "dün itibariyle kapanan transfer sezonuyla birlikte mevcut kadromuzla konsantre olmamız gerekiyor."): gelen geldi gelmeyen gelmedi. elimizde bir kadro ve bu kadro ile sonuna kadar her şeyi yapmak istiyoruz. ama seneye daha iyi takviyeler gelecek.

    işte bu kadar gençler. azıcık beyin ve birazcık haysiyet ile bunları sizler de anlayabilirsiniz. yeter ki isteyin, o potansiyel var hepinizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın