resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 750
    kazananın yanında olmayı seven bir adam, ben oyunculuğunu da rahat tavırlarını da seviyorum açıkçası. biri lehimize konuşunca 'medyadaki en tarafsız adam' olur, alehimize konuşunca dünyanın en kötüsü.. kötü niyetle, maksatlı olarak yalan haber çıkaranlara lafım yok tabi ama sergen bunlardan değil. sadece garip karakterde bir adam, bunu da bir kaç örnekle verebilirim.

    yorumculuğa ilk başladığı zamanlar euro08'de maç öncesi ve sonrası çıkıyorlardı. tam hatırlamıyorum ama sanırım hollanda, romanya, fransa ve isveç aynı gruptaydı. hollanda-fransa maçı öncesi net şekilde 'açıkçası insanlar bu maçın ismi sebebiyle güzel geçecek diyorlar ama ben sıkıcı bir maç bekliyorum' dediğini hatırlıyorum. maç da baya güzel ve gollü geçmişti, hatta sneijder'in de mükemmel bir golü vardı. maç sonunda da aynı sergen 'evet, dediğimiz gibi zaten güzel maç bekliyorduk, büyük takımlar bunlar' diye açtı programı.

    elmander için de ilk zamanlarında kötü oynadığı maçtan sonra 'elmander galatasarayın forveti midir, nereden buluyorlar böyle vasat, anadolu takımı seviyesinde adamları' dedi. sonra elmander form tutunca almeida'yı eleştirmek için 'bir galatasarayın forveti elmander'e bak, bir de almeida'ya, forvet dediğin öyle olur, almeida vasat topçu, beşiktaş'ta oynamamalı, böyle adamları getirmeyin abi ülkeye' dedi.

    diyeceğim odur ki bu lafları başkası etse ciddiye dahi almazsın bir daha, ama bu sergen'de farklı bir elektrik var, sempatik geliyor piç hala. 4 büyükte de oynayıp hala herkesten sevgi saygı görmesi gibi bir olay, nasip olmaz herkese, şeytan tüyü var.. * yarın öbür gün diyebilir 'sneijder kim abi, ne yapmış şimdiye kadar, bana kalırsa baya vasat topçu, galatasaraya yakışmıyor böyle adamlar, bizim zamanımızda bi giunti vardı..'
App Store'dan indirin Google Play'den alın