resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1828
    23 kasim 2012'de fifa tarafindan lisans veya kiralik gitme isteginin onaylanmasinda bir sakinca olmadigi belirtilen kara tren. her turlu bizde iciniz rahat olsun.

    http://www.fifa.com/...d=1943781/index.html

    gelen mesajlar uzerine ekleme:

    daha once yoneticiler ve avukatlar tarafindan herhangi bir sorun olmayacagi ve transferin kurallar cercevesinde yapildigi belirtilmesine ragmen fifa'nin aciklamasinin ana basliklarini bir kez de ben belirteyim. drogba kasim 2012'de kiralik gitme veya transfer olma konusunda fifa'ya basvurmus. fifa da (uefa bile degil fifa) ekte belirtilen transfer kurallari geregince, drogba'nin bu basvurusunu onaylayabilecegini aciklamasiyla belirtmis. yani cin'deki takimiyla drogba'nin sorunlari kasim ayindan bugune devam eden bir durum. bu uyarilara ragmen cin takimi sözleme sartlarini halen yerine getirmedigi icin drogba'ya sözlesmesini fesih etme imkani dogmus. drogba da bu hakkini kullanip sözlesmesini tek tarafli feshetmis. fifa da konuya ve kurallara istinaden, cin'de sezon devam etse bile drogba'nin baska kuluplere gitmesinde herhangi bir sorun olmadigini aciklamis. kisacasi shanghai shenhua takimi 3 aydir suren sorunu cözmedigi icin, bu saatten sonra götunu yirtsa, cocugunu kesse, kendine benzin dokup yaksa bile drogba uzerinde en ufak hak sahibi degildir.

    drogba'nin kurallar geregi galatasaray ile sözleme imzalamasinda zerre dahi sorun yoktur. nitekim drogba an itibariyle galatasaray'in sözlesmeli oyuncusudur ve lisans cikarma isleminin transfer kanunuyla alakasi yoktur.

    shanghai shenhua takiminin fifa'dan alacagi cevap icin : http://www.itusozluk.com/...h-isareti_154822.jpg ve http://www.meleklermekani.com/...g/bardak-su-2109.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın