resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4369
    olağanüstü bir durum sonucu bir anlık sinirle, düşüncesizlikle vuku bulmuş olan fatih terim'i ittirmesi hadisesi tamamen melo'yu ve imparatorun kendisini bağlar.

    sanki fatih terim melo'yu oyundan aldı da melo terim'i ondan ittirdi? ya da melo maçın ortasında kenara geldi durup dururken terim'i ittirdi?

    ben ilk yanlışa bakarım, ilk... en baştaki yanlış, hani başka yanlışların olmasına sebebiyet veren, onları tetikleyen...

    nedir bu yanlış?

    felipe melo'ya ortada hiçbir bok yokken gösterilen anlamsız kırmızı kart*, akabinde zaten sinirlenmeye meyilli bir adam olan melo'nun haklı olarak gözünün dönmesi. bitti... o haksızlığı hem de bir derbide yaparsan adamın doğal olarak gözü döner, bir anlık sinirle saçma davranabilir, insanız çünkü.

    fatih terim'i ittirmiş... ulan yarın fatih terim bu adamı tekrardan oynatırsa fatih terim yine fatih terim'e karşı mı savunulacak?

    "onu nasıl oynatırsın tekrardan hoca? ama o seni ittirdi!" :(

    gördüğüm kadarıyla melo kadro dışı falan değil, antrenmanlarda da gayet güzel çalışmalarını sürdürüyor, ek olarak kulüp de zaten cezasının indirilmesi için tahkime başvuracak hani camia olarak arka çıkıyoruz kendisine.

    fatih terim'i ittirmiş :(

    "nasıl ittirir adi herif, lanet olsun sana! sen kimsin ki fatih terim'e el sürersin? o bizim imparatorumuz!" :(

    "metin oktay'ın şanlı formasına yakışmıyorsun!!!*" :(

    başımıza ne geldiyse bu koftiden atarlanmalar yüzünden, sapan saçma ahlak kanunlarına körü körüne bağlıymış taklidi yapmaktan geldi...

    uyanın beyler, fatih terim dediğimiz adam osman tanburacı'yı arayıp "senin bıyığını sikerim!", emre çolak'a ise maç* içerisinde kaçan bir pozisyondan sonra "senin amına koyayım ben piç!" diyebilen birisi... futbolculuk zamanlarında ise nice kartlar görmüş, kan dökmüş... kötü örnekler olarak demiyorum bunları, hani sinirli insanın halinden, sinirlenmekten en iyi anlayan kendisi, çünkü hayatı olmasa da en azından futbolu kesinlikle o psikoloji ile yaşayan birisi.

    kulüp ve fatih terim'in bizzat kendisi bunu sorun etmezken daha hala "ama ittirdi :(" diyen varsa bana göre kendini yine sağdan soldan duyduğu lakin gerçekte hiç de öyle olmayan bazı şeylere fazla inandırmıştır ve de ibnelerin kurmuş olduğu bu adi tuzağın amacına hizmet etmesine bilmeden de olsa yardım etmektedir.

    sonra da melo bir daha hiç oynamayacakmış gibi ele alınıp "yekta kurtuluş-selçuk inan göbekte oynasın :( hamit'i ortaya kaydıralım sağa aydın geçsin :(" gibi dahice çözümler ile zoraki, anlamsız kadrolar kuruluyor.

    şu aptal oyuna bir son verin artık, hepiniz biliyorsunuz felipe melo'nun yerini doldurabilecek hiçbir oyuncu yok kadroda, yine eminim ki çok büyük bir çoğunluğunuz kendisini az veya çok seviyor. açıkça söylemeliyim ki ben felipe melo'nun söz konusu olaydaki iyi niyetinden şüphe etmiyorum.

    gün oyuncumuza sahip çıkma günü!
App Store'dan indirin Google Play'den alın