• 34
    benim böyle bir programdan açıkçası haberim bile yoktu. galatasaray tv'yi de, twitter'da takip ettiğim galatasaraylı arkadaşlar, "açın gs tv'yi, x var" veya "gs tv'de y var, kaçırmayın" dediklerinde açıyorum. velakin bu program hakkındaki tartışmalara göz gezdirdiğimde, üstelik bugün yayına çıkarılması planlanan ama taraftar tepkisi ile geri adım atılan isimleri gördüğümde oldukça sinirlendim.

    bu programa çıkarılacak elemanlar, twitter'da çok takipçisi olan vs. vasfı ile programa davet ediliyorsa, program sorumluları elbette bu elemanların twitter sayfalarına daha önce göz atmıştır. işte bu noktada, daha çok sinirleniyorum. çünkü, bu bir dikkatsizlik olayı değil, bildiğin sorumsuzluk olayı. hem de dibine kadar.

    galatasaray tv'yi kim yönetiyorsa, bu programı yapan, yayına hazırlayan, emeği olan herkesin kanal ile ilişiğini mutlak surette kesmelidir. mesele, ekmeğine mani olmak meselesi değil, olmayacak kepazeliğe imza atan gs tv çalışanlarının bunun bedelini ödemesidir.

    bu iş, "-ha canım hata yapmışız, taraftar tepki gösterdi, düzelttik" ile kapatılacak bir iş değil. gelişmeleri takip edeceğim. böyle vasıfsız ve art niyetli çalışanlarla, gs tv yola devam etmesin lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın