• 110
    yorumlarını daha önce de alıntılamışım, bu geceden * de bir örnek vermek istedim..

    --- alıntı ---

    indiana 3 maçtır kaybediyor ve 3 maçta da rakibini 100 sayının altında tutamadı. pacers bu sezon uzatmalar hariç rakibini 95 veya altında tutamadı hiç bir maçı kazanamadı. şimdi o 3 maç deplasmandaydı ama pacers derhal bu takımın kazanması için savunma yapması gerektiğini hatırlamalı. evinde indiana'dan daha yüksek galibiyet yüzdesine sahip sadece 3 nba takımı var (miami, san antonio ve oklahoma city) deplasmanda da detroit'ten daha az maç kazanmış sadece iki takım var (washington ve phoenix). pistons son 4 maçta 3 kez kaybetti ve deplasmanda favori olmadığı son 12 maçta sadece 4 kez handikabı aşmış. indiana ise evinde favori olduğu son 5 maçta sadece 1 kez handikabı aşarken, aynı zamanda evinde 7.5 sayının üzerinde favori oldukları hiç bir maçı kazanamadı ve 12 günlük bir seyahatten yeni döndüklerini de hesaba katmak lazım. pistons back to back'lerin deplasmanda olan ikinci ayaklarında son 6 kez de 4 kez handikabı aşmış.

    --- alıntı ---

    alıntıdaki paragraf, bilyoner'deki yorum sayfasından alınmıştır.. abimiz maç sonucunu 2 olarak tahmin etmiş ancak yorumunda neredeyse nba'in kuruluşundan bahsetmediği kalmış.. kim kazanırı yazmamış..

    entry'yi hızlıca geçip bu satırları okumakta olan okurları da uyarayım, üstteki alıntıyı okumak zorunda değilsiniz.. zira çoğu kişinin bu zahmete katlanmasını cidden istemiyorum..

    bu nasıl bir analizdir babacım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın